Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viacero osôb zrejme vyskočilo z okna bytovky vo Švajčiarsku: Zomreli štyria ľudia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŽENEVA - Štyroch ľudí našli vo štvrtok mŕtvych pod sedemposchodovou obytnou budovou vo švajčiarskom meste Montreux, uviedla tamojšia polícia. Piatu osobu previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Informovala o tom agentúra AP.

Švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na neidentifikovaného predstaviteľa polície uviedol, že všetci piati z budovy skočili. Regionálny policajný hovorca Alexandre Bisenz pre AP uviedol, že tieto mediálne informácie nemôže bezprostredne potvrdiť. Ako spresnil, v prípade stále prebieha vyšetrovanie. Osoby boli podľa neho nájdené vo štvrtok zhruba o siedmej hodine ráno.

Polícia nespresnila, či boli obete švajčiarskej alebo inej národnosti. Policajné a záchranné tímy na mieste nešťastia vztýčili biele stany a na najvyššom balkóne budovy sa nachádzali forenzní vyšetrovatelia.

Noviny Le Temps, vychádzajúce vo francúzskom jazyku, uviedli, že podľa výpovedí susedov žila v dotknutom byte päťčlenná rodina vrátane dvoch tínedžerov a starej matky. Noviny citovali jedného zo susedov, Claudea Rouillera, ktorý uviedol, že z bytu nebolo počuť žiadne zvuky. Montreux je turistami vyhľadávané mesto na brehu Ženevského jazera a známe je výročným jazzovým festivalom, pripomína AP. 

Viac o téme: SkokBytovkaúmrtiaŠvajčiarsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu