Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Sudkyňa vyvolala škandál: Intímnosti vo väzení s odsúdeným vrahom, ktorý zabil policajta!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/El Diario Nuevo Dia - Santa Cruz)

COMODORO RIVADAVIA - Sudkyňa z Argentíny vyvolala škandál po tom, ako bola prichytená pri bozkávaní sa s odsúdeným vrahom. Len pred pár dňami sa pritom zasadzovala o to, aby mu bol znížený trest vo veci vraždy, ktorú spáchal.

Mariel Suarezovú z prístavného mesta Comodoro Rivadavia v argentínskej provincii Chubut bezpečnostná kamera zachytila, ako sa minulú stredu bozkáva s Christianom Mai Bustosom vo väznici neďaleko mesta Trelew. Ešte týždeň predtým bola členkou poroty, ktorá rozhodovala o tom, či odsúdený vrah dostane doživotný trest za vraždu policajta Leandra Robertsa, ktorú spáchal v roku 2009.

Podľa miestnych zdrojov bola Suazerová jediným sudcom, ktorý hlasoval za zníženie trestu, napriek varovaniu Najvyššieho súdneho dvora, že kriminálnik je "extrémne nebezpečný". Doživotie ho nakoniec neminulo. Úrady teraz vyšetrujú sudkyňu pre nevhodné správanie po tom, ako sa prevalil jej intímny moment s Bustosom v cele. 

VIDEO Sudkyňa vyvolala škandál:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Mariel Suárez)

Bustos zabil Robertsa počas prestrelky v dedine Corcovado na juhu krajiny, keď sa ho ten pokúšal zatknúť kvôli skoršiemu úteku z väzenia. Pri prestrelke zahynul aj vrahov brat. Obvinený na súde priznal svoju vinu, bol usvedčený z vraždy a dostal doživotie. Odvolal sa však, a tak porota zložená zo sudcov nedávno opätovne rozhodovala o výške jeho trestu. "Menovaná sudkyňa sa zjavne dopustila neadekvátneho správania. Ďalšie vyšetrovanie bude zisťovať okolnosti stretnutia týchto dvoch osôb. Ako dlho trvalo, čo presne sa dialo a či bol porušený zákon verejnej etiky a interné predpisy súdnych orgánov," informoval Najvyšší súd v Chubute. Samotná sudkyňa sa k záležitosti doteraz nevyjadrila. 

Viac o téme: SudkyňaVäzenieVäzen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu