Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Abigail a Brittany, žijúce 18 rokov v jednom tele: Chceme bábätko

Jedno telo, dve duše: Abigail a Brittany.
Jedno telo, dve duše: Abigail a Brittany.

SAINT PAUL - Abigail a Brittany Hensel z americkej Minnesoty sa narodili v roku 1990 ako siamské dvojčatá. Lekári im v tomto stave nedávali žiadnu nádej, ich rozdelenie však bolo takisto príliš riskantné. Napriek tomu dievčatá oslávili 18. narodeniny a majú jedno veľké spoločné želanie: "Chceme byť mamou!

Súkromie je pre ne nemysliteľné - celý ich život je tímová práca. Od samého začiatku sa však dokázali skvele zosúladiť - už v pätnástich mesiacoch života sa naučili behať, čo odborníci vnímali ako zázrak. Sú totiž zrastené trupom a každá z nich ovláda jednu polovicu tela, teda každá jednu nohu. V šestnástich rokoch zvládli vodičský preukaz. Každá dostala svoj test.

Pri jazde má Abigail na starosti pedále a preraďovanie, Brittany smerovky a svetlá, volant riadia spoločne. Napriek tomu Abigail tvrdí: "Sme celkom odlišné, často sa o veciach musíme dohadovať." Jeden sen však majú spoločný - dieťatko. Z medicínskeho hľadiska to nie je nemožné - ich pohlavné orgány sú funkčné. Chýba im už len muž, ktorý by obe dokázal milovať rovnako.

Tak veľa orgánov majú dvojičky:

1 hrudný kôš
4 pľúcne laloky
2 srdcia
1 pečeň
2 žalúdky
1 hrubé črevo
1 tenké črevo
2 ľavé obličky
1 pravú obličku
1 panvu
1 pár vaječníkov
1 maternicu
1 vagínu
1 močovú rúru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu