Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuriózna krádež u našich susedov: Polícia pátra po dvojici s kočiarom! Na rováši majú toho viac

Krádež
Krádež (Zdroj: Reprofoto/Týdeník policie)

PRAHA - Česká polícia pátra po dvojici osôb, ktorá má na svedomí krádež stavebnice Lega Bugatti Chiron. Muž a žena zároveň figurujú v ďalších prípadoch krádeží ako podoriví.

"Nakupovali" vianočné darčeky? Českí policajti pátrajú po mužovi a žene, ktorí majú na svedomí krádež stavebnice Lego Bugati Chiron v obchodnom centre na Náměstí Republiky. "Žena s kočiarom prišla do obchodu sama a snažila sa odviesť pozornosť zamestnancov obchodu. Jej partner všetko sledoval z diaľky do tej doby, ako si bol istý, že čistý vzduch. Potom vzal z regálu vystavenú stavebnicu a nikým nerušený v kľude a bez zaplatenia s hračkovu za 10-tisíc českých korun, obchod opustil," informuje polícia na svojej stránke Týdeník Policie

FOTO Krádež na mieste posledného odpočinku: Páchateľovi hrozí až 10 rokov za mrežami

Žena s kočiarom ho neskôr nasledovala. Kriminalisti preverovaním prípadu zistili, že to nie je jediný skutok, ktorý má dvojica s kočiarom na svedomí. V priebehu uplynulých týždňov a mesiacov figurujú ako podozriví v ďalších prípadoch. 

"Okrem spomínanej stavebnice, si odniesli tiež bicykel, počítač, mobilný telefón a slúchadlá. Všetko v celkovej výške dosahujúcej bezmála stotisíc českých korún. Pokiaľ mladú maminku s partnerom spoznávate, kontaktujte linku tiesňového volania 158," vyzýva polícia občanov. 

Viac o téme: KrádežLegoPolícia Česká republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu