Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia v USA: Chlapček (†4) sa záhadne stratil! Hrôza po prehľadaní jeho detskej izby

Chlapček zomrel vo svojej krabici s hračkami. Zobraziť galériu (2)
Chlapček zomrel vo svojej krabici s hračkami. (Zdroj: Hurricane City Police Department)

HURICANE - V týchto dňoch otriasa ľuďmi v americkom štáte Utah strašná nehoda. Malý chlapec Kache Wallis (4) zomrel pri hraní sa vo svojej izbe, zadusil sa vo svojom boxe s hračkami.

Ako uvádza New York Post, stará mama uložila 24. júla večer malého Kacheho do postele. Keď na druhý deň ráno išla skontrolovať svojho vnuka, nebolo po ňom ani stopy.

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

Spolu s privolanou políciou rodina prehľadala dom a bezprostredné okolie - neúspešne. Ani fotografická výzva na sociálnych sieťach nepriniesla žiadne výsledky. Smutným dôvodom je, že chlapec nikdy neopustil detskú izbu.

Tragédia v USA: Chlapček
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: GoFundMe)

Až nové prehľadanie domu rodiny Wallisovcov prinieslo desivé zistenie: Štvorročný chlapček ležal bez života v škatuli s hračkami! Chlapcovi prišla akákoľvek pomoc neskoro.

Súdny lekár považuje smrť za nehodu

Podľa polície všetko nasvedčuje tomu, že dieťa do škatule vliezlo samo. Pitva ukázala, že pozičné zadusenie viedlo k chlapcovej smrti. Vzhľadom na polohu jeho tela nedostával Kache dostatok kyslíka na dýchanie.

S cieľom poskytnúť rodine Wallisovcov finančnú podporu bola na platforme „gofundme“ vyhlásená výzva na darovanie. To by malo pomôcť pokryť náklady na pohreb.

„Náš malý zomrel nečakane 25. júla a zanechal v nás zlomené a prázdne srdcia,“ napísala organizátorka zbierky Sarah Jonesová. "Bolo to spojivo, ktoré držalo všetko pohromade, nevieme, čo bez neho robiť. Navždy budeš v našich srdciach! Máme ťa radi a chýbaš nám,“ uvádza sa ďalej.

Cieľových 10-tisíc dolárov bolo dokonca prekročených: Medzitým bolo prijatých 12 197 dolárov (stav k 4. augustu 2021).

Viac o téme: HračkyChlapecSmrťKrabicaZadusenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu