Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Češka (50) volala na políciu, že z bytu videla na okraji lesa vlkov: VIDEO Kuriózne rozuzlenie!

V húštine sa ukrývala líška s mláďatami. Zobraziť galériu (2)
V húštine sa ukrývala líška s mláďatami. (Zdroj: FB/Městská policie Ostrava)

OSTRAVA - Kuriózny prípad riešili v pondelok ráno strážnici mestskej polície v Ostrave. Oznamovateľka z časti Poruby telefonicky nahlásila, že zo svojho bytu na treťom poschodí videla cez ďalekohľad v húštine na okraji lesoparku pohybovať sa vlkov. Nakoniec sa však z týchto šeliem vykľuli trochu iné divé zvieratá.

Policajtky riešili muža, ktorý močil na ulici: VIDEO Po nadávkach ich surovo zbil päsťami do tváre!

Česka (50) volala na políciu, že z bytu videla na okraji lesa vlky: Kuriózne rozuzlenie! (Zdroj: FB/Městská policie Ostrava)

"Oznamovateľka ďalej strážnikom označila miesto, kde malo dôjsť k výskytu zvierat. Hliadka samotná sa potom vydala na miesto určené oznamovateľkou s cieľom vykonať prešetrenie terénu. Vzhľadom na situáciu hliadka kontaktovala tiež strážnika obsluhujúceho kamerový systém s cieľom vykonať monitoring miesta, ktoré označila oznamovateľka," opísala udalosť na svojom webe mestská polícia Ostrava.

Češka (50) volala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Městská policie Ostrava)

Pri obhliadke jeden z členov hliadky, ktorý je aj poľovníkom, narazil na stopy zveri. Pri bližšom pohľade zistil, že skutočne ide o stopy psovitej šelmy. Nie však vlka, ale líšky. "Neskôr aj líšky zbadal ukryté v kroví. Tie sa pred ním dali na útek. Zistenie strážnikov na mieste bolo i následne potvrdené strážnikom obsluhujúcim kamerový systém. Ten na kamerách v húštine tiež zbadal líšku hneď s niekoľkými mláďatami," vysvetlila polícia.

Viac o téme: LíškaMestská políciaVlkOstrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu