Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prípad, ktorý otriasol krajinou: Otec uniesol svoje dve dcéry (†6, 1), ohavný nález na dne oceána!

Otec uniesol malú Oliviu (vpravo) aj Annu. Oliviu našli mŕtvu. Zobraziť galériu (3)
Otec uniesol malú Oliviu (vpravo) aj Annu. Oliviu našli mŕtvu. (Zdroj: Instagram/ Georgina Rodríguez)

MADRID - Prípad nezvestného dievčaťa otriasol Španielskom. Dve sestry uniesol ich otec. O týždne neskôr našli vyšetrovatelia telo jednej z nich v taške v Atlantiku. Obavy z toho, že ide o zmiznutú Olíviu, sa podľa polície potvrdili.

Hrozné podozrenie, ktoré mala španielska polícia, sa potvrdilo. Polícia sa po nájdení tela dieťaťa v Atlantiku obávala, že by mohlo ísť o nezvestnú Olíviu Gimeno. Dievčatko a jej malá sestra Anna (1) boli nezvestné od 27. apríla. Vyšetrovatelia predpokladali, že otec Tomas Gimeno obe deti uniesol po tom, čo ich nevrátil matke. Teraz je to smutná istota. Nájdeným detským telom je nezvestná Olivia.

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

Nezvestné dievča nájdené mŕtve v mori pri Tenerife

Dievčinu, ktorá bola nezvestná v Španielsku mesiac a pol so svojím otcom a ročnou sestrou, našli mŕtvu v mori pri Tenerife. Mŕtvola malého dievčaťa uložená v športovej taške bola objavená pomocou potápačského robota vo štvrtok večer v Atlantiku v hĺbke asi 900 metrov na dne oceánu vo vzdialenosti pať a pol kilometra od severovýchodného pobrežia ostrova, informovala v piatok televízna stanica RTVE a ďalšie médiá s odvolaním sa na políciu. Orgány Kanárskych ostrovov nález potvrdili.

Prípad, ktorý otriasol krajinou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ Georgina Rodríguez)

37-ročný muž si po vražde dieťaťa si mohol vziať život

Úrady majú podozrenie, že otec uniesol dve dievčatá Olíviu a Annu po hádke s matkou dievčat nemeckého pôvodu, ktorá žije na Tenerife. Obaja žili oddelene. Teraz sa obávajú, že 37-ročný otec zabil obe deti a spáchal samovraždu, informovala RTVE s odvolaním sa na vyšetrovateľov.

Čo priviedlo políciu na stopu?

Taška s telom dieťaťa bol priviazaná o kotvu jedného z otcových člnov. Vedľa bola podľa Metro.co.uk druhá prázdna športová taška, ktorá vzbudzovala obavy, že v nej leží ročná Anna. Prázdny čln našli pred časom plávať v mori. Polícia tam tiež našla stopy krvi. Pátranie po dvoch stále nezvestných osobách bude podľa nej pokračovať.

Prípad, ktorý otriasol krajinou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Otca a dievčatá matka ohlásila ako nezvestných 27. apríla. Muž o niečo neskôr zavolal svojej bývalej manželke a povedal jej: „Už nikdy neuvidíš dievčatá a mňa.“ Podľa medializovaných informácií posielal správy priateľom aj prostredníctvom Whatsappu, ktoré pôsobili ako správy na rozlúčku.

Svedkovia ho videli v prístave Santa Cruz de Tenerife koncom apríla, keď nakladal tašky do svojho člna. Tieto scény zachytili aj sledovacie kamery. Zúfalá matka, ktorá zverejňovala videá dievčat aj na Instagrame po ich zmiznutí, predtým predpokladala, že otec mal v úmysle utiecť s deťmi v člne do africkej krajiny.

Hororový útok na záhrade: VIDEO Rodinný pes dohrýzol na smrť malé dievčatko (†4)

Celebrity pomáhajú pri hľadaní

Prípad oboch sestier otriasol celým Španielskom. Na Instagrame celebrity so širokým dosahom, ako napríklad priateľka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, zdieľali video s nezvestnými deťmi v nádeji, že nájdu dievčatá nažive.

"Ide o 2 sestry, ktoré sú hľadané v Španielsku a v zahraničí. Volajú sa Olivia a Anna (6 rokov a 1 rok). Matka žiada, aby bolo toto video distribuované tak, aby ich bolo možné čo najskôr nájsť a priviesť domov. Z celého srdca si želám, aby boli dievčatá v poriadku a aby čoskoro mohli objať svoju mamu,“ napísala pri krátkom videoklipe Ronaldova priateľka.

Viac o téme: TaškaOtecDievčaSmrťúnosTenerifeOlivia Gimeno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu