Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík (25) zaútočil na záchranárov: Peklo v nemocnici! Vytiahol z gatí penis a vyčíňal ako blázon

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ZZS Praha)

PRAHA - V stredu okolo druhej hodiny ráno sa o ťažké chvíle pražským záchranárom a strážnikom postaral 25-ročný muž, ktorý ako zmysel zbavený vyčíňal pri prevoze na vyšetrenie do nemocnice a aj v čakárni. Neskôr skončil na psychiatrii. Na jeho upokojenie museli byť použité donucovanie prostriedky.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: VIDEO Ako to, že takto zdúchol bez platenia?

"Mladý muž pod vplyvom drog odmietol vystúpiť zo sanitky. Jeho nálady sa rýchlo menili, od kriku, cez výbušné správanie, až k úplnej apatii. Posádka sanitky preto požiadala o pomoc strážnikov. Keď sa pokúsil napadnúť záchranárov, museli zakročiť. V nemocnici sa na chvíľu upokojil, ale potom sa rozpútalo ďalšie peklo," opísali dramatický priebeh incidentu stražnici na westránke mestskej polície Praha.

Zdrogovaný mladík treskol mobil tak silno o zem, až z neho lietali kusy po čakárni. Potom sa v záchvate zúrivosti vytrhol hliadke, vybral si penis z nohavíc a rozbehol sa k stene, z ktorej vytrhol elektrický kábel a pokúsil sa zničiť automat na poplatky.

VIDEO V Prahe býva veru veselo. Takéto prekvapenie našla žena v igelitke zastrčnej v plote jej domu.

Žena v Prahe išla vyniesť smeti: Z plotu zrazu vypadla igelitka, jej obsah ju poriadne zaskočil (Zdroj: Mestská polícia Praha)

"Hliadka znovu musela použiť donucovacie prostriedky vrátane pút. Po vyšetrení lekár rozhodol o jeho prevoze na psychiatriu. Pretože mladý muž znova prestal ovládať svoje správanie a bol nezvládnuteľný, požiadali záchranári strážnikov ešte o asistenciu pri prevoze," dodala mestská polícia.

Viac o téme: ZáchrankaPenisPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu