Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

KORONAVÍRUS Smrť ukrajinskej vojačky (†43) po očkovaní: FOTO Omdlela na ulici a zomrela

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP/Boris Grdanoski)

KYJEV - Po očkovaní proti koronavírusovému ochoreniu COVID-19 zomrela v ukrajinskej Odeskej oblasti vojačka, informovala v stredu agentúra UNIAN. Podľa nej vojačku zaočkovali 21. marca, zomrela 23. marca. Značku očkovacej látky úrady neuviedli.

Ženu (†55) zaočkovali proti KORONAVÍRUSU: Po pár dňoch dostala silné bolesti hlavy a zomrela

Ako uviedlo tlačové oddelenie regionálnej správy Odeskej oblasti, v utorok približne o 17.20 h miestneho času vojačka na ulici v obci Čornomorske omdlela a zomrela pred príchodom sanitky privolanej okoloidúcimi.

"Štátna polícia a ozbrojené sily začali vyšetrovanie. Všetky potrebné vyšetrovania sa uskutočnia 24. marca. Príčina smrti bude oznámená čo najskôr," uviedla regionálna správa. Potvrdila skutočnosť, že žena bola zaočkovaná proti koronavírusu spolu s ďalšími príslušníkmi vojenskej jednotky.

ПРИЧИНА СМЕРТІ ЖІНКИ-ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ З СМТ. ЧЕРНОМОРСЬКЕ - ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ Повідомляємо, що 23 березня в смт....

Uverejnil používateľ Одеська обласна державна адміністрація Utorok 23. marca 2021

Obeť trpela hypertenziou

"V ten deň rovnaký mobilný očkovací tím COVID-19 zaočkoval 120 ľudí. Všetci ostatní ľudia sa majú dobre. Bohužiaľ, obeť trpela chronickými chorobami," dodala regionálna správa. Podľa armádnych lekárov mala vojačka odísť na vojenskú misiu do zóny Operácie spoločných síl (OOS) v Donbase, preto bola zaočkovaná.

Сьогодні, у Одеський області, поза межами військової частини, у позаслужбовий час, раптово втратила свідомість...

Uverejnil používateľ Командування Медичних сил Збройних Сил України Utorok 23. marca 2021

"Vedúci lekár vojenského útvaru, kde slúžila, uviedol, že ráno 23. marca nedošlo k žiadnym sťažnostiam na zdravie obete. V anamnéze sa uvádza, že trpela hypertenziou. Súdnolekárske vyšetrenie je naplánované na 24. marca. Jeho výsledky budú oznámené neskôr," uvádza sa vo vyhlásení veliteľstva armádneho lekárskeho zboru.

МОЗ назвало попередню причину смерті жінки-військовослужбовця під Одесою Міністерстві охорони здоров'я підтвердили, що...

Uverejnil používateľ Алексей Кот Streda 24. marca 2021

Spravodajský portál tsn.ua informoval, že zosnulou má byť 43-ročná Inna Jurievna Narožna, staršia vojačka jednotky A-3880, pre ktorú pracovala ako účtovníčka.

Viac o téme: OčkovanieVakcínaVojačkaUkrajinaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu