Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tak to je gól! Bývalý šéf politickej strany ide do reality šou Zámena manželiek: S partnerom

Matěj Stropnický (vľavo) s Danielom Krejčíkom. Zobraziť galériu (4)
Matěj Stropnický (vľavo) s Danielom Krejčíkom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Bývalý šéf českých Zelených, ktorý žije so svojím partnerom na zámku v Osečanoch, Matěj Stropnický, sa zúčastní televíznej šou TV Nova Zámena manželiek.

"Ako si mladý bezdetný Dan, partner Matěja Stropnického, poradí v osemčlennej domácnosti, v ktorej je aj malé bábätko? Dokáže si zaslúžilá matka Martina odpočinúť na zámku, ktorý prechádza rekonštrukciou?", láka divákov na ďalší diel reality show televízny program. Informáciu priniesol portál Echo24.

Ten chcel získať od Stropnického nejaké odpovede na otázky, ale nepodarilo sa mu to. "Do odvysielania relácie nič nekomentujem, sme viazaní zmluvou," vysvetlil redakcii.

Matěj Stropnický (vľavo) s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Stropnický má za sebou kariéru najmä komunálneho politika. V rokoch 2012-2014 bol zástupcom starostu Prahy 3. V rokoch 2014-2015 sa mu podarilo dostať miesto námestníka primátorky Prahy. So svojím partnerom Danielom Krejčíkom si spoločne kúpili zámok v Osečanoch v Příbramsku. Za stavbu, ktorá nebola v dobrom stave vysolili 12 miliónov českých korún (takmer 460-tisíc eur).

Bývalý minister zahraničia Martin Stropnický
Zobraziť galériu (4)
Bývalý minister zahraničia Martin Stropnický  (Zdroj: TASR/ AP)

Stropnický je synom nemenej slávneho muža - Martina Stropnického, ktorý z hereckej kariéry presedlal na politiku. Stal ministrom zahraničia a neskôr veľvyslancom v Izraeli. Matěj Stropnický oznámil odchod od Zelených minulý rok.

Viac o téme: Daniel KrejčíkMatěj StropnickýVýměna manželek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu