Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Obliata vriacou vodou a utýraná na smrť: Otec s priateľkou zavraždili štvorročnú dcérku

Samiah Downingovú obarili vodou. Zobraziť galériu (2)
Samiah Downingovú obarili vodou. (Zdroj: San Bernardino County District Attorney´s Office)

SACRAMENTO - Je to príšerná predstava: Otec a jeho priateľka utýrali 4-ročnú dcéru muža na smrť. Po jej zviazaní a poliatí vriacou vodou ju vrahovia pochovali.

Z tohto činu človek stratí reč! Takmer desať rokov po ich ohavnom zločine bol teraz kalifornský pár odsúdený za vraždu štvorročnej mužovej dcéry. Ako uvádza stránka people.com, Ronald Geer a jeho priateľka Bianca Stanchová boli za svoj zločin z roku 2012 nakoniec odsúdení na viac ako 30 rokov väzenia.

Prokuratúra uviedla, že Stanchová, ktorá podľa svedkov „prejavovala extrémnu nechuť voči malej Samiah a zaobchádzala s ňou zle,“ pravidelne dievčatko bila, mučila a zamykala vo svojej izbe. Hovorí sa, že dieťaťu dokonca odobrala pitnú vodu. Na súde tiež bolo počuť, že Stanchová a Greer niekoľkokrát Samiah zalepili zápästia a členky, aby si nemohla ísť zo svojej izby nabrať vodu.

Ronald Greer (vľavo), Bianca Stanchová
Zobraziť galériu (2)
Ronald Greer (vľavo), Bianca Stanchová  (Zdroj: San Bernardino County District Attorney´s Office)

Pokiaľ ide o smrť dieťaťa, prokurátori uviedli: „Dôkazy v procese preukázali, že Samiah bola deň predtým, ako zomrela, bitá a nútená stáť osem hodín v kúte.“ Zneužívanie pokračovalo ďalší deň, keď Stanchová doslova bičovala Samiah opaskom a šnúrami. Stanchová potom vyliala Samiah na chrbát a hrudník hrniec s vriacou vodou a potom odišla z domu so svojím partnerom. Po návrate bolo dieťa mŕtve.

Pochovali ju v púšti

Potom pár spoločne pochoval dieťa v púšti. Podľa people.com bol proces na žiadosť obhajoby stále dookola odkladaný až uplynulo takmer desať rokov. Termín sa konečne podarilo nájsť na marec 2020, ale kvôli prebiehajúcej koronavírusovej pandémii sa musel opäť posunúť. Teraz boli vrahovia konečne odsúdení.

Viac o téme: DieťaTýranieVäzenieVriaca vodaSamiah Downing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu