Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Holič (29) sa takmer zabil pri strihaní zákazníka: VIDEO Tomuto nechcela veriť ani polícia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Boston 25 News)

BOSTON - Niektoré kuriózne situácie by snáď ani spisovateľovi s bujnou fantáziou nenapadli, no napokon ich napíše sám život. Bizarný úraz, ktorý sa mohol skončiť smrťou, sa stal minulý piatok holičovi v Bostone, ktorý sa pošmykol pri strihaní zákazníka a pri páde sa nabodol na nožnice. Skončil v nemocnici a musel podstúpiť urgentnú operáciu. Políciu o tom, že k incidentu došlo bez cudzieho zavinenia, presvedčili až záznamy z priemyselnej kamery.

Hrôza na svahu v Česku: Zábava sa skončila tragédiou, žena (†45) sa zabila pri jazde na boboch

Video ukazuje, ako 29-ročný holič Stephen Silva prechádza poza zákazníka, keď sa pošmykne a spadne na zem. Pri vstávaní si uvedomí, že je zranený a na pomoc mu pribehne kolegyňa. Ostrie nožníc sa mu zarylo do hrude tak hlboko, že mu prerezalo tepnu. Po prevoze do nemocnice mu lekári museli otvoriť hrudník a ranu zašiť. Po operácii skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Majiteľ holičstva Robert Dello Russo sa pre CBS Boston vyjadril, že podľa toho, čo pochopil, stačilo, aby rana bola o centimeter vedľa a mladík by pravdepodobne zomrel. Uviedol tiež, že zamestnanci boli požiadaní, aby krv neutierali, kým si policajti nepozrú zábery z kamery, pretože im bolo nahlásené bodnutie a sami neverili, čo sa stalo.

„Chlapík je zasiahnutý do stredu hrudníka a príde polícia a vy im poviete, áno, spadol na svoje nožnice. Príbeh je neuveriteľný, takže im naozaj nevyčítam, že si to mysleli," povedal Dello Russo, ktorý dodal, že Stephen Silva je jedným z jeho najlepších zamestnancov a išlo o jeho prvý týždeň v holičstve po tom, čo sa kvôli pandémii nemohol venovať svojej práci. 

Holič (29) sa takmer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Boston 25 News)

Max Cohen, zákazník, ktorého Silva v čase úrazu strihal, pre WHDH povedal: „Išiel poza mňa a potom sa pošmykol. Zdalo sa to byť v poriadku, a potom si uvedomím, že drží nožnice a na podlahe je krv a on hovorí: „Panebože, bodol som sa". Napísal mi sms, poďakoval sa za všetko. Spýtal som sa ho, ako sa má. Povedal, že sa má dobre - a potom sa ma spýtal, či som sa nechal ostrihať, pretože ešte nebol úplne hotový."

Holič (29) sa takmer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe/Boston Barber Co.)

Kamaráti z holičstva zriadili účet na donačnej stránke GoFundMe s cieľovou sumou 25-tisíc dolárov (cca 20 700 eur), ktorú chcú vyzbierať, aby pomohli Stephenovi s rekonvalescenciou a zaplatením účtov za lekársku starostlivosť. Podarilo sa im už získať plnú sumu.

Viac o téme: HoličúrazHoličstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu