Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mrazivé VIDEO z Prahy! Drsná bitka v metre, záver ako z akčného filmu: Muž spadol do koľajiska

Zábery šokovali verejnosť. Zobraziť galériu (2)
Zábery šokovali verejnosť. (Zdroj: Reprofoto:youtube:Praha TV)

PRAHA - Potýčka, ku ktorej došlo v pražskom metre, šokovala verejnosť. Jeden z mužov totiž skončil priamo v koľajisku, a to dokonca v čase, keď do stanice dorazila súprava metra. Je až neuveriteľné, že vyviazol takmer bez zranení! Polícia okamžite začala pátrať po svedkoch incidentu.

Bitka medzi dvoma mužmi sa odohrala v piatok pred 21. hodinou v stanici Opatov v Prahe. Muž (36), ktorý spadol do koľajiska v tom najhoršom možnom momente, prežil skutočne len zázrakom. Z koľajiska ho napokon vyprostili hasiči a skončil v rukách záchranárov. Utrpel úraz v oblasti tváre a ramena, bol však pri vedomí. Isté je, že od tragédie chýbalo len málo.

"Prípadom sa zaoberajú policajti z miestneho oddelenia Jižní město pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva," informoval web Týdeník policie. Po druhom aktérovi incidentu (v žltej bunde) sa počas víkendu rozbehlo pátranie. Polícia ho vyzvala, aby sa prihlásil sám. Na prekvapenie tak aj urobil. 

Mrazivé VIDEO z Prahy!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto:youtube:Praha TV)

Po zverejnení správ v médiách sa na policajnú stanicu dostavil v nedeľu večer. "Policajti cudzinca (27) vypočuli, mimo iné sa za svoje konanie ospravedlnil. Teraz budú prebiehať štandardné úkony trestného konania," doplnila polícia.

Pozrite si video, z ktorého mrazí

Viac o téme: MetroBitkaIncidentPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu