Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Senzácia pri Bidenovej inaugurácii: Nadšené reakcie, tento kus odevu na FOTO sa stal hitom

Palčiaky Bernieho Sandersa sú veľmi obľúbené. Zobraziť galériu (2)
Palčiaky Bernieho Sandersa sú veľmi obľúbené. (Zdroj: profimedia.sk)

WASHINGTON - Americký senátor Bernie Sanders spôsobil svojimi retro rukavicami senzáciu pri inaugurácii prezidenta Joea Bidena - jeho podivný vzhľad sa okamžite stal hitom internetu. Teraz sa predpokladá, že vlnené palčiaky sa dostali do hromadnej výroby.

Len za päť dní dokázal Sandersov tím vyzbierať takmer 1,5 milióna eur na charitatívne účely vďaka fanúšikovským článkom so zobrazením jeho oblečenia. Teraz učiteľka, ktorá rukavice uštrikovala, že rukavice budú čoskoro dostupné aj pre masový trh.

Bernie Sanders na inaugurácii Joe Bidena.
Zobraziť galériu (2)
Bernie Sanders na inaugurácii Joe Bidena.  (Zdroj: profimedia.sk)

Príjem ide na charitu

Ako vysvetlila Jennifer Ellisová, v budúcnosti ich bude vyrábať výrobca v americkom štáte Vermont - časť výťažku pôjde naspäť na charitu. 42-ročná učiteľka sa minulý týždeň stala nečakane slávnou vďaka fotografii Sandersa. Počas inaugurácie sa politik chránil pred zimou khaki bundou Gore-Tex a rukavicami od Ellisovej.

Oblečenie 78-ročného mladíka okamžite vyvolalo na internete nadšené reakcie. Sanders bol zobrazený v mnohých vtipných memoch.

Obrovský záujem

Ellisová dostala za tri dni 13 000 e-mailov vyjadrujúcich záujem od potenciálnych kupcov. V skutočnosti už slávne palčiaky nepletie, vysvetlila v sobotu učiteľka. Vďaka partnerstvu s výrobcom Teddy Bear si rukavice môže kúpiť už ktokoľvek, uviedla vo videu na webe spoločnosti.

Ellisová najskôr poslala Sandersovi palčiaky, keď v demokratických prezidentských pretekoch v roku 2016 prehral s Hillary Clintonovou. Vlani Ellisovej povedali, že senátor svoje palčiaky požičal. Potom mu poslala ďalších desať ďalších.

Viac o téme: InauguráciaPalčiakyJoe BidenBernie Sanders
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu