Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž po hádke s manželkou prešiel vyše 400 kilometrov: Ženu na polícii čakal šok!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM – Štyridsaťosemročný Talian si po hádke s manželkou potreboval "vyčistiť hlavu". Preto sa šiel poprechádzať. Vo väčšine prípadov je to otázka niekoľkých minút. Tento muž ale prešiel 420 kilometrov a na internete mu dali prezývku Forrest Gump.

Talian sa po hádke s manželkou potreboval upokojiť, tak vzal nohy na plecia. Namiesto niekoľkominútovej prechádzky prešiel neuveriteľných 420 kilometrov. Taliansky denník Il Resto del Carlino uviedol, že z mesta Como dokráčal až do Fana.

KORONAVÍRUS Talianska vláda odsúhlasila prísnejšie pandemické opatrenia počas sviatkov

Možno by zašiel aj ďalej, keby mu cestu neskrížila policajná hliadka. Policajti totiž po kontrole mužových dokladov zistili, že pochádza z Coma a manželka oznámila jeho zmiznutie. Talian bol teda evidovaný medzi nezvestnými osobami. „Prišiel som pešo, nevyužil som nijaké dopravné prostriedky. Jedol som aj pil, lebo ľudia, ktorých som stretával, mi ponúkli vodu i potraviny. Som v poriadku, len trocha unavený,“ povedal hliadke, ktorá kontrolovala, či obyvatelia rešpektujú zákaz nočného vychádzania.

Nasledujúci deň si pre muža prišla jeho žena. Keďže porušil zákaz nočného vychádzania, musela zaplatiť 400-eurovú pokutu.

Viac o téme: TalianskoMužPrechádzka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu