Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Beštiálna matka zabila svojho malého syna: Šokujúci dôvod! Všetko sledovala jeho sestra

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

KYJEV - Malý Artem (5) bol ešte dieťa, ktoré sa chcel hrať. Pretože sa motal okolo a neupratoval, chlapec musel zomrieť. Jeho matka ho údajne zabila pred sestrou Dianou (6).

Ako môže matka takto stratiť nervy? Dvadsaťpäťročná Elena zo Sokolivky na Ukrajine údajne bila svojho syna Artema znova a znova, keď prišla domov a videla, že malý neupratoval, informujú britské noviny Mirror.

Ruku mal ľadovú

Matka zrejme prestala chlapčeka biť, až keď už nedýchal. Jeho šesťročná sestra vraj videla všetko. Keď prišli policajti a záchranka, už bolo neskoro. Mali ste nájsť matku Elenu na prahu. Držala svojho mŕtveho chlapca v náručí. Policajt chytil dieťa za ruku a všimol si, že ju má ľadovú.

„Sestra, Diana, si sadla na podlahu a dívala sa do diaľky - ani nemrkla,“ cituje Mirror iného policajta, ktorý tam bol. Pohotovostné zložky išli za rodinou, pretože škôlka a škola  robili starosti, keď Artem a Diana v to ráno neprišli.

Matka vraj mala aj predtým psychické problémy

Bola to malá Diana, ktorá neskôr musela policajtom povedať, čo sa stalo. Povedala, že jej matka sa hnevala, keď si všimla, že v byte je neporiadok. "Nechala ho ľahnúť si na zem. Potom si na neho sadla a udrela mu hlavu," povedalo dievča.

Podľa susedov matka Elena vraj mala aj predtým psychické problémy. Údajne sa liečila po narodení detí. Po jej strašnom útoku na syna sa žena údajne nachádza v psychiatrickom zariadení.

Viac o téme: MatkaSmrťDcéraVraždaSynArtemDianaUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu