Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Yessenia Alvarado je po smrti: Nález mŕtvoly! Nezvestnú modelku objavili v masovom hrobe

Yessenia Alvaradová mala 24 rokov. Zobraziť galériu (4)
Yessenia Alvaradová mala 24 rokov. (Zdroj: Facebook/ Yessenia E. Alvarado)

SONORA - Yessenia Alvaradová bola nezvestná štyri týždne. Jej rodina dúfali, že ju opäť uvidia živú. Teraz je to smutná istota: Modelka je mŕtva. Telo 24-ročnej ženy objavili v masovom hrobe v Mexiku.

Aký tragický je príbeh o mexickej modelke Yessenii Alvaradovej. Ako v súčasnosti informuje britský Daily Star, telo 24-ročnej krásky bolo nájdené 20. septembra 2020 v masovom hrobe v mexickej Sonore. Yessenia Alvaradová bola nezvestná štyri týždne, teraz je jej osudom smutná istota. Modelka je mŕtvy.

Mala spojenie s kartelom?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Yessenia E. Alvarado)

Bol to únos?

Podľa Daily Mail bola Yessenia Alvaradoová unesená skupinou ozbrojených osôb 18. augusta, keď nakupovala v Ciudad Obregón. Únoscovia neskôr kontaktovali rodinu a požiadali o výkupné. Ostalo to ale pri prvom kontakte. Potom sa únoscovia náhle prestali hlásiť.

Telo Yessenie Alvaradovej našli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Yessenia E. Alvarado)

Nález v masovom hrobe

20. septembra nakoniec oddelenie únosov Kriminálneho vyšetrovacieho úradu prijalo príkaz na prehliadku majetku v sonorskej komunite v Cajeme. Z toho, čo tam policajti objavili, im stuhla krv v žilách: Hromadný hrob so siedmimi telami. Polícia okamžite informovala rodinu modelky, ktorá na základe oblečenia mohla jednoznačne identifikovať ich dcéru. V nedeľu to kriminalisti potvrdili testom DNA.

Yessenia Alvaradová bola krásna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Yessenia Alvarado )

Spojenie s kartelom? Traja podozriví zatknutí

V súvislosti s únosom a vraždou nájdených osôb už boli zatknutí traja podozriví. Na základe príkazu sudcu sú vo väzbe, zatiaľ čo prípad preveruje prokuratúra a obhajoba. V súčasnosti nie je známe, či existuje spojenie s kartelom.

Zanechala po sebe 5-ročného syna

Yessenia Alvaradová po sebe zanecháva päťročného syna. Jej brat po jej smrti prehovoril na Facebooku a vyjadril svoj smútok a zdesenie. "Leť hore, sestra. Budeš mi veľmi chýbať, priateľka, moja životná partnerka," napísal v španielčine. „Uvidíme sa čoskoro, aby som bola opäť s tebou, moja kráľovná.“

Viac o téme: ModelkaSmrťúnosMasový hrobMexikoYessenia Alvaradová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu