Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyhrala milióny, no aj tak chodí do práce: Neuveríte, prečo! Chcela sa stať vzorom

(Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Zo dňa na deň sa stala boháčkou, ale aj tak zostala pracovať na zmeny. Chcela byť príkladom svojim deťom a tak Britka - milionárka nikdy neprestala pracovať - aj keď to mohla pred 25 rokmi pokojne urobiť.

Britka Elaine Thompsonová (64) z Killingworthu mohla pred 25 rokmi pokojne ísť do predčasného dôchodku. V decembri 1995 vyhrala 2,8 milióna libier, čo sú dnes okolo tri milióny eur. Ale pracovitá dáma ešte stále chodí do práce, píše Daily Mail.

Milionárka má rada svoju prácu

"Je dôležité, aby vás deti videli tvrdo pracovať, aby pochopili, že v živote nedostanete nič, ak preto tvrdo nepracujeme," vysvetlila Thompsonová. V tom čase mali jej deti iba 5 a 10 rokov a ona im chcela byť vzorom. Preto sa s manželom Derekom dohodli, že budú naďalej chodiť do práce.

64-ročná žena vstáva o polnoci štyrikrát týždenne, pretože o dve hodiny neskôr nastúpi na smenu v maloobchodnej spoločnosti. Do deviatej ráno vyčistí regály - s absolútnou vášňou: „Mám najlepšiu prácu na svete,“ povedala novinám.

Rodina si dopriala len trocha luxusu

Ani počas koronakrízy sa napriek ťažkej astme nevzdala práce. Aby sa zabránilo jej kontaktu so zákazníkmi, spoločnosť jej umožnila odísť o pol hodinu skôr. „Budúci týždeň budem mať 65 rokov, ale ešte nie som pripravený ísť do dôchodku,“ vyzval vzdorovito Thompson.

Jej najväčším želaním bolo, aby sa jej deti dostali na univerzitu. To sa jej aj splnilo. Peniaze boli použité na pomoc obom deťom pri kúpe domu. Inak často vyráža na výlet do Las Vegas. Rodina si okrem toho kúpila iba auto a neskôr tri závodné kone.

Viac o téme: DetiPrácaVýhraLotériaBritka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu