Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v Grécku! VIDEO Dievčatko na nafukovacom jednorožcovi odniesol prúd na otvorené more

Dievčatko zachránila posádka trajektu.
Dievčatko zachránila posádka trajektu. (Zdroj: YouTube/ screenshot)

ATÉNY - Trajekt zachránil dievčatko z mora pri gréckom pobreží. Dieťa sa nafukovacím jednorožcom plavilo pri pláži, prúd ho však odniesol na otvorené more.

Našťastie sa v blízkosti nachádzal trajekt. Na videu vidieť, ako kapitán opatrne vedie loď smerom k malému štvorročnému dievčatku a posádka ho napokon vyloví z vody.

Trajekt objavil vo vode dievča na jednorožcovi

Rodičia len na chvíľu pustili dievča z dohľadu. Keď si uvedomili, že dieťa je unášané od pláže, zalarmovali pobrežnú stráž. Lenže to už dievčatko plávalo vo vlnách Korintského zálivu. Záchranári sa spojili s trajektom, ktorý sa plavil z gréckeho letoviska Ria do Antirria. Kapitán začal štvorročné dievčatko na nafukovacom jednorožcovi okamžite hľadať. Keď ho zbadal vo vode, ani chvíľu nezaváhal.

Posádka dieťa aj jednorožca vylovila

Dievča vraj kričalo iba raz, keď videla veľkú loď smerujúcu k nej, uvádza grécky portál „Agrinio News“. Inak bolo strnulé strachom. Našťastie maličká sa pevne držala jednorožca po celú dobu.

Trajekt sa pomaly začal vracať, až pokiaľ posádka mohla dieťa chytiť a vytiahnuť aj s nafukovacím zvieraťom na palubu. O chvíľu neskôr odovzdali dieťa jeho rodičom. Asi bude chvíľu trvať, kým sa všetci spamätajú z hrôzy, ktorú zažili.

Viac o téme: ZáchranaDievčaTrajektPosádkaOtvorené more
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu