Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšie násilie pre rúško! Zbili vodičku autobusu: Najskôr urážky, potom útok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

DARMSTADT - Ďalší prípad násilia kvôli povinnosti nosiť rúška. V nemeckom Darmstadte napadla a zranila žena vodičku autobusu po tom, ako jej a jej spoločníkom opakovane pripomenula povinnosť nosiť masku v prostriedkoch verejnej dopravy. Vodička musela po incidente ukončiť službu.

Podľa polície nastúpila žena v sprievode troch mužov na hlavnej stanici - nikto z nich nemal masku. Vodička prostredníctvom reproduktora upozornila skupinku, že si musia nasadiť rúška. Zožala len urážky.

Skupinka vystúpila na konečnej zastávke. Potom mala žena prísť ku kabíne vodičky, vytrhnúť dvere a viackrát na šoférku zaútočiť. Skupinu doteraz nenašli, podarilo sa jej utiecť. Šoférka však nemohla pokračovať v práci.

Polícia hľadá svedkov

Polícia teraz hľadá svedkov incidentu. Podľa polície je podozrivá vysoká približne 1,60 až 1,70 metra, silná a podľa svedkov mala západoeurópsky vzhľad. Mala mať oblečené vínovo červené šaty a mala dlhé čierne vlasy.

Prípad pripomína zabitého francúzskeho vodiča

Vo Francúzsku nedávno zomrel vodič autobusu po tom, ako ho cestujúci napadol a zozadu udrel do hlavy. Aj v tomto prípade išlo o hádku kvôli noseniu rúšok. Jeho kolegovia potom celé dni štrajkovali a demonštrovali za väčšiu bezpečnosť. Prípad vyvolal vlnu súcitu po celom svete.

Viac o téme: VodičkaNapadnutieRúškaRoztržkaNemeckoKoronavírusDarmstadt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu