Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zvrat v kauze Epstien: Sudkyni zavraždili syna a ťažko zranili manžela

Sudkyňa len nedávno prebrala jeden z prípadov týkajúcich sa Jeffreyho Epsteina.
Sudkyňa len nedávno prebrala jeden z prípadov týkajúcich sa Jeffreyho Epsteina. (Zdroj: SITA/AP/New York State Sex Offender Registry)

NEW JERSEY - Neznámy páchateľ vošiel do domu sudkyne Esther Salasovej a začal strieľať na jej manžela a syna. Vrah prišiel v prestrojení.

Šok pre americkú sudkyňu Esther Salasovú. Jej syn Daniel Anderl (†20) je mŕtvy - zastrelil ho neznámy páchateľ. K činu došlo v nedeľu poobede: Na dvere domu v meste North Brunswick zazvonil páchateľ a vydával sa za kuriéra Fedex-u.

Keď manžel Salasovej, Mark Anderl, okolo 17:00 otvoril dvere, vrah na neho niekoľkokrát vystrelil. Vypálil aj na jeho syna, ktorý sa ponáhľal dole schodmi, aby otcovi pomohol. Salasová sa v tom čase nachádzala v pivnici a preto zostala nezranená. Zatiaľ, čo syn Daniel svojim zraneniam podľahol, manžela odviezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Nedávno prebrala jeden z Epsteinových prípadov

Ďalšie oficiálne informácie zatiaľ k prípadu neboli k dispozícii. "Pátrame po cieľovej osobe," napísala na Twitteri FBI. Súdne orgány a polícia začali s vyšetrovaním. Úrady nevedia o žiadnych predošlých hrozbách proti Salasovej.

Podľa New York Times prebrala Salasová len pred krátkym časom jeden z prípadov týkajúcich sa Jeffreyho Epsteina. Pritom obviňujú nemeckú Deutsche Bank z nepravdivých a zavádzajúcich vyhlásení ohľadom jej opatrení proti praniu špinavých peňazí a sledovania vysoko rizikových zákazníkov, akým bol aj za sexuálne delikty odsúdený Epstein.

Salasová prevzala funkciu na federálnom súde v New Jersey v roku 2011 po tom, ako bola nominovaná vtedajším prezidentom Barackom Obamom a potvrdená Senátom.

Viac o téme: ManželVraždaSynJeffrey EpsteinEsther Salasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu