Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Dom hrôzy: Naděžda nevidela denné svetlo 26 rokov! Susedia sú v šoku

Matka držala dospelú dcéru zatvorenú v dome 26 rokov Zobraziť galériu (3)
Matka držala dospelú dcéru zatvorenú v dome 26 rokov (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Prípad, ktorý šokoval celé Rusko, pochádza z dedinky Ozjablikovo. Tá má iba tri stovky obyvateľov a takmer každý s každým sa tam pozná. Nikto, ani susedia však netušili, že v dome Taťany býva aj jej dcéra. Naděžda Bušuevová (42) nevidela denné svetlo 26 rokov!

Taťana (70) z ruskej dediny Ozjablikovo držala svoju dcéru 26 rokov bez možnosti začlenia do spoločnosti, zatvorenú v ich špinavom dome.

Čítajte aj: Tri deti (†3, 4, 8) zhoreli zaživa v dome: VIDEO Strýko ich nechal samy, zamkol a odišiel preč

Naděžda Bušuevová (42)
Zobraziť galériu (3)
Naděžda Bušuevová (42)  (Zdroj: Profimedia)

„Spočiatku sa ničím neodlišovali od otatných z dediny. Taťana pracovala ako predavačka a Naďuška chodila do školy,“ povedal jeden z tamojších obyvateľov. „Bola na dcéru sama a žilo sa im ťažko. Ponúkanú pomoc ale odmietala,“ dodal.

Matka držala dospelú dcéru
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa jeho slov bola Taťana na Naděždu príliš prísna, lebo ju nepúšťala von s kamarátmi ani do obchodu. Dievčina chodila len do školy a odtiaľ rovno domov. Keď ukončila ôsmu triedu, akoby sa pod ňou zľahla zem. „Mysleli sme si, že buď niekam odišla, alebo utiekla,“ domnieval sa sused.

Matka držala dospelú dcéru
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Naděžda sa však po dlhých rokoch objavila na miestnom úrade po tom, ako jej matka skončila v nemocnici. Žena sa údajne neumývala desať rokov a jedla skazené jedlo alebo konzervy. Von vychádzala len v noci, najďalej 40 metrov od domu.

Na radnici sa starostovi zverila, že bývajú v dome plnom potkanov a mačiek, pričom mŕtve telá mačiek nikdy neodstraňovali, jednoducho s nimi žijú. Tiež povedala, že ona a mama spávajú v jednej posteli. „Môj život je ešte horší než ten mačací. Mačky majú viac práv. Pripadám si, že vôbec neexistujem, som ako živá mŕtvola. Potrebujem prácu a pas,“ povedala starostovi.

Viac o téme: RuskoDomŽenaUväznená
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu