Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tri deti (†3, 4, 8) zhoreli zaživa v dome: VIDEO Strýko ich nechal samy, zamkol a odišiel preč

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube/ISKOMIKS, Eagle News)

ZAMBOANGA DEL SUR - Obrovská tragédia kvôli nezodpovednosti. Tri malé deti zhoreli zaživa po tom, ako ich strýko zamkol v dome, keď odišiel navštíviť priateľa. Hrozná správa prichádza z Filipín s tým, že príčina požiaru sa vyšetruje.

Dvaja chlapci vo veku troch a štyroch rokov a 8-ročné dievča sa nachádzali v dome z dreva, keď v kuchyni v Zamboanga del Sur na Filipínach vypukol požiar. Informuje o tom portál Mirror s tým, že rodičia detí pracovali v inom regióne a danej chvíli sa o nich mal starať ich strýko. Ten ich však nezodpovedne nechal doma samy, zamkol a odišiel von, aby navštívil priateľa.

Ich spálené telá sa našli po uhasení požiaru v troskách domu. Vedúci požiarny inšpektor Dionisio Cayudong Jr. uviedol, že oheň začal v kuchyni a rýchlo pohltil dom kvôli ľahkým materiálom z palmového dreva, z ktorých bol vyrobený.

Tri deti (†3, 4,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Repro foto YouTube/Eagle News)

„Oheň vypukol po tom, ako Betsuzov brat opustil dom a šiel do domu kamaráta. Deti boli uväznené vo vnútri, pretože zamkol hlavné dvere," uviedol Cayudong s tým, že príčinu a hodnotu požiaru ešte musia určiť. "Vieme, že sa oheň rýchlo rozšíril, ale zatiaľ nevieme ako," dodal. 

Viac o téme: DomDetiPožiarFilipíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu