Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Trojica mladíkov sa totálne vykašľala na opatrenia: Divoká párty v krčme pri Luhačoviciach!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Policie ČR)

LUHAČOVICE - Poniektorým ľuďom opatrenia v súvislosti s koronavírusom nič nehovoria. Dôkazom je správanie mladíkov, ktorí si urobili párty v budove niekdajšej krčmy. Bavili sa až do chvíle, kým na miesto neprišla polícia.

Z budovy bývalej krčmy v malej obci pri českom mestečku Luhačovice sa ozývala hlasná hudba, smiech a vulgarizmy. Zábava v plnom prúde neunikla ani okoliu.

"Policajtov z Luhačovic vyslal v nedeľu po 21. hodine operačný dôstojník do blízkej obce, kde bolo podľa oznámení miestnych obyvateľov v bývalej krčme počuť už druhý deň hlasnú hudbu, aj keď je v súčasnej dobe na území našeho štátu zakázaný voľný pohyb občanov," priblížili českí ochrancovia zákona na webe Týdeník policie.

Keď na miesto dorazila hliadka, z budovy skutočne počuli poriadny hluk. V záhrade napokon zastihli troch mladých mužov vo veku 24, 25 a 27 rokov. Poriadne si zavarili. Ani jeden nepatril k miestnym, dokonca neboli ani v príbuzenskom vzťahu. Čo tam ale vôbec robili?

FOTO Trojica mladíkov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policie ČR)

Ich vysvetlením bolo, že v budove celý deň upratovali. Večer si potom založili oheň, opekali údeniny. No a posilnili sa aj alkoholom. Aspoň v prítomnosti policajtov si však na tváre nasadili rúška.

FOTO Trojica mladíkov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policie ČR)

Poučili ich, hrozí im pokuta

Policajti mužov poučili, že porušili nariadenie o zákaze voľného pohybu osôb po Českej republike a vysvetlili im, že akciu majú bezodkladne ukončiť. A tak sa aj stalo. 

Záležitosť ale putovala na stôl pracovníkov priestupkového odboru príslušného úradu. Mladým mužom za ich vyčíňanie v čase, keď mali radšej sedieť doma, hrozí niekoľkotisícová pokuta.

Viac o téme: Mimoriadny stavPolícia Párty Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu