Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Brutalita v krčme: FOTO 120-kilový hromotĺk v šialenom amoku dupal Danielovi (†48) po hlave, desivé svedectvá

Brutálna bitka v krčme Zobraziť galériu (3)
Brutálna bitka v krčme (Zdroj: reprofoto/Blesk.cz)

OSTRAVA – Karel (44) a Daniel (†48) čo to popili. Muži sa však v krčme Pod Lípou pohádali. Podľa obžaloby Karel Daniela zvalil na zem, kopal do neho a nakoniec mu v šialenom amoku dupal po hlave. Napadnutý neprežil. Po tragédii vyšlo najavo, že muži sa pred osudovým stretnutím v krčme ani nepoznali.

O prípade informoval Blesk.cz. „Mal som nejaké zatmenie. Také tlaky v hlave. Nič z toho si nepamätám,“ povedal na Krajskom súde v Ostrave Karel, ktorý váži 120 kíl.

Zarážajúce je, že Daniela predtým nikdy nevidel. Po tom, čo ho dokopal k smrti, ho nechal ležať na podlahe. „Potom sa šiel posadiť k stolu, fajčil a pokrikoval: Nechajte ho ležať, bu*eranta, veď simuluje,“ opísala svedkyňa

Čítajte aj: Muž žiadal o uvoľnenie sedadla pre invalidnú babku: Po vystúpení z električky ho zbili, svedkovia nepomohli

Žena, ktorá videla už len poslednú smrtiacu ranu, povedala, že Karel zdvihol nohu zhruba dvadsať centimetrov a následne všetkou silou dupol Danielovi na hlavu. „Potom som sa dozvedela, že predtým dupol ešte niekoľkokrát,“ uviedla.

Brutálna bitka v krčme
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto/Blesk.cz)

Ďalšia svedkyňa jej slová potvrdila. Povedala, že dupnutí bolo niekoľko, pričom sporu nič nenasvedčovalo. Aj ju šokoval cynizmus Karla, ktorý po útoku na 48-ročného muža pri stole víťazne kričal.

Ženu tiež prekvapil hlučný chechot jeho priateľky, s ktorou v krčme bol. „Smiala sa ako hlúpa,“ spomína svedkyňa.    

Karlova priateľka na súde svojho partnera podporovala a dušovala sa, že na neho bude čakať, hoci mu za vraždu hrozí až 18-ročné väzenie.

Brutálna bitka v krčme
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto/Blesk.cz)

Po Danielovi zostala 8-ročná dcéra, pre ktorú požaduje jej zástupca od Karla milión korún (v prepočte 39-tisíc eur). Má ísť o náhradu za duševné útrapy. Trikrát 750-tisíc (takmer 29,5-tisíca eur) žiada sestra, matka i otec zbitého Daniela. Zdravotná poisťovňa požaduje liečebné náklady vo výške 41-tisíc (cca 1,6-tisíca eur).

Viac o téme: AlkoholBitkaVraždaSmrťKrčma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu