Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nepredstaviteľná bolesť pre rodičov: Kráska (†18) sa ráno neprebudila, zomrela na infarkt

Iba 18-ročná Sinead Maguire zomrela na infarkt Zobraziť galériu (4)
Iba 18-ročná Sinead Maguire zomrela na infarkt (Zdroj: FB/Sinead Maguire)

DUBLIN - Mala celý život pred sebou a ešte ho len začala naozaj objavovať. Mladá Sinead Maguire z Írska išla v piatok večer von a ostala na noc u svojej kamarátky. No ráno sa už neprebudila. Iba 18-ročné dievča dostalo infarkt a jej rodičia tomu stále nemôžu uveriť.

Mala iba 18 rokov, no zomrela na infarkt. Sinead Maguire z írskeho grófstva Louth zostala v dome kamarátky po piatkovej noci, keď s ňou šla von, no ráno sa už neprebudila. O hroznom prípade informoval portál Liverpool Echo.

Nepredstaviteľná bolesť pre rodičov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Sinead Maguire)

Jej matka Sharon Curranová dostala od svojej dcéry ráno o 4:30 správu, v ktorej uviedla, že sa dostala bezpečne domov. Ale o šesť hodín neskôr jej Sineadina kamarátka zavolala, že prestala dýchať a zastavilo sa jej srdce. Záchranári sa zúfalo snažil zachrániť Sinead, ale neboli schopní dosiahnuť nijakú srdcovú činnosť, povedala Sharon. „Nemocnica nám povedala, že zomrela na masívny infarkt. Už jej robili aj testy, aby vedeli povedať, či to boli drogy alebo niečo podobné" dodala zdrvená matka. 

Nepredstaviteľná bolesť pre rodičov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Sinead Maguire)

"Nevedia, či mala vrodenú srdcovú vadu," uviedla Sharon s tým, že celá rodina stále čaká na odpovede. Keď sa jej novinári spýtali na dcéru, odpovedala, že Sinead milovala hudbu a rada chodila na koncerty. Bola obrovským fanúšikom futbalového klubu FC Liverpool.

Nepredstaviteľná bolesť pre rodičov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Sinead Maguire)

„Stretla som ju pred tromi rokmi na koncerte a odvtedy sme boli neoddeliteľné," povedala 20-ročná Jamie Bell, dobrá priateľka Maguirovcov z Dublinu. "Má dvoch bratov, Seana a Tobyho, boli si takí blízki. Bola to osoba, ktorá vždy všetkých rozosmiala," dodala Jamie s tým, že Sinead bola nadšená pre toľko vecí, no najmä pre hudbu, futbal, televízne programy a svojho psa.

Viac o téme: InfarktSinead Maguire18-ročné dievča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu