Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čakanie na zelenú ju takmer stálo život! Drsné VIDEO z križovatky, audi po zrážke odhodilo do semafora

Dopravná nehoda v Ostrave
Dopravná nehoda v Ostrave (Zdroj: FB/H. K.)

OSTRAVA – Chodkyňa stála na ostrovčeku, čakala na zelenú. O život ju takmer pripravilo auto odhodené z križovatky, ktoré vrazilo do semafora, pri ktorom sa nachádzala. Dramatické zábery z nešťastia ukazujú, ako vôkol ženy leteli trosky.

Žena, ktorá v pondelok krátko pred desiatou dopoludnia stála na ostrovčeku pri semafore, sa druhýkrát narodila. Obrovské šťastie v nešťastí mala po tom, ako audi po zrážke na križovatke ulíc Mariánohorská a Sokolovská v českej Ostrave odhodilo až na ostrovček pre chodcov, na ktorom v tej chvíli čakala na zelenú.

Dopravná nehoda v Ostrave

Čítajte aj: Mrazivé VIDEO z palubnej kamery: Šoférka robila, čo mohla, šialenec na golfe ju takmer zabil

Vodič audi totiž na križovatke vo veľkej rýchlosti prešiel na červenú, no autá z druhej ulice sa už rozbehli. „Došlo k stretu a vozidlo značky Audi bolo odhodené do svetelného signalizačného zariadenia pre chodcov,“ citovala televízia Nova policajnú hovorkyňu Pavlu Jirouškovú. „Vo vozidlách sa nikto nezranil. Dychové skúšky u vodičov boli s negatívnym výsledkom. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 400-tisíc korún (vyše 15-tisíc eur),“ doplnila.

Polícia si však nie je istá, či chodkyňa vyviazla bez zranení, a preto ju alebo svedkov, ktorí by ju mohli poznať, žiada, aby kontaktovali dopravných policajtov na čísle 974 725 254, prípadne na e-mailovú adresu mpro.odi.nehody@pcr.cz.

Viac o téme: NehodaChodecZrážkaSemafor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu