Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mrazivé VIDEO z palubnej kamery: Šoférka robila, čo mohla, šialenec na golfe ju takmer zabil

Nebezpečné predbiehanie v Česku
Nebezpečné predbiehanie v Česku (Zdroj: FB/Jičín, Jilemnice, Vrchlabí, Nová Paka a okolí)

HORKA U STARÉ PAKY – Zo záberov z palubnej kamery v aute šoférky tuhne krv v žilách. Video zachytáva, ako sa vodič volkswagenu rozhodol pred zákrutou predbehnúť kamión. Nezodpovedný šofér sa zrážke s protiidúcim autom vyhol o chlp.

V pondelok (20. januára) okolo pol deviatej ráno nechýbalo veľa a mohlo dôjsť k tragédii. Na ceste z Vidochova v smere na Horku u Staré Paky sa šofér VW Golf rozhodol predbehnúť kamión naložený drevom.

Čítajte aj: Desivé VIDEO z Dolného Kubína! Riskantný manéver cestného piráta, milimetre od tragédie

Urobil tak tesne pred zákrutou, lenže v protismere šlo auto. Jeho vodičke sa premietol život pred očami. Šliapla na brzdu a mierne uhla do strany. Pomohla tým predísť čelnému stretu, ktorý mohol nastať.

Policajný hovorca Aleš Brendl pre český Blesk uviedol, že po tom, čo prijali oznámenie od novinárov, vec odovzdali na dopravný inšpektorát. „Ten sa videom zaoberá. Vodička sama o sebe nijaké oznámenie nepodala,“ povedal Brendl.   

Zástupcovia zákona dúfajú, že v šoférovi golfu sa pohne svedomie a sám sa prihlási. „V prípade dolapenia a preukázaní viny hrozí vodičovi pokuta od 5- do 10-tisíc korún (v prepočte cca 198 až 397 eur) a odobratie vodičského preukazu až na jeden rok,“ dodal hovorca polície.

Viac o téme: PredbiehaniePalubná kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu