Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašidelné VIDEO: Auto s vodičom preletelo cez útes a zmizlo, nenašla sa ani stopa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: San Mateo Sheriffs County Office)

SAN FRANCISCO – Minulý rok sa pre neznámeho vodiča v modrom aute pravdepodobne neskončil dobre. Strašidelné video ukazuje, ako zdanlivo neovládateľné modré auto zišlo z pobrežnej cesty južne od Grey Whale Cove, preletelo okraj útesu nad morom a zmizlo.

Tesne pred koncom vlaňajšieho roka, 30. decembra 2019 približne o 10.38 hod. prijala policajná centrála San Mateo z oblasti San Francisca oznámenie o neznámom vozidle, ktoré šlo po severnej hranici SR-1 južne od Grey Whale Cove a vybočilo z krajnice vozovky. Svedok tejto havárie zastavil a zachytil jazdu na video, ktoré neskôr poskytol vyšetrovateľom.Napriek úsiliu Kalifornského úradu pre pohotovostné služby, leteckej záchrannej služby Golden Gate Division Air Operations, úradu šerifa oblasti San Mateo, hasičov zo San Matea, americkej pobrežnej stráže a niekoľkých záchranných a potápačských tímov sa nepodarilo nájsť ani identifikovať auto ani jeho vodiča.  

Strašidelné VIDEO: Auto s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: San Mateo Sheriffs County Office)
Pátranie museli v nasledujúcich dňoch prerušiť pre pretrvávajúcenebezpečné podmienky, vysoké vlny a silný vietor. Úrad šerifa v San Mateo žiada verejnosť o pomoc pri získaní ďalších informácií.

 

Viac o téme: AutoPátranieVozovkaútesSan MateoPobrežná cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu