Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ten nám teda urobil dobré meno: Slovák (59) reťazou surovo napadol talianskeho vozičkára

Zobraziť galériu (2)

PINETO - Vozíčkar chcel zaparkovať svoje auto na mieste vyznačenom pre invalidov, zistil však, že parkovacie miesto zaberá čísi bicykel. Požiadal preto majiteľa, 59-ročného Slováka, aby si bicykel niekam presunul. Nad reakciou nášho krajana budete žasnúť!

42-ročný invalid, ktorý práve prišiel autom pred supermarket so svojou manželkou, zistil, že parkovacie miesto pre invalidov obsadil bicykel. Slušne sa teda opýtal muža, ktorý bol nablízku, či je to jeho bicykel a či by si ho nemohol premiestniť. Oslovený muž ihneď schmatol zo svojho bicykla  bezpečnostnú reťaz a použil ju na útok na invalida. Napadol aj jeho manželku, ktorá sa mu ponáhľala na pomoc. Agresor bol Slovák!

Ten nám teda urobil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Bleskovky.sk)
Výkriky páru upútali pozornosť okoloidúcich, ktorí ihneď kontaktovali karabinierov. Tí Slováka zatkli a privolali lekársku pomoc. Invalida a jeho manželku odviezla sanitka do nemocnice v Atri. Keď polícia podrobila Slováka osobnej prehliadke, našla uňho veľký nôž, ktorého nosenie nie je dovolené, a aj dve platobné karty ATM ukradnuté dvom ženám z Tolentina minulý rok v júni. Muž sa má dostaviť zajtra pred vyšetrujúceho sudcu na overovacie pojednávanie. Bude sa zodpovedať za spôsobenie ťažkej ujmy na zdraví, ​​násilie, vyhrážky, odcudzenie súkromného majetku a nedovolené ozbrojovanie.

 

Viac o téme: BicykelVozíčkarReťazKarabinieriParkovacie miestoPineto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu