Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Momentka, ktorú videl celý svet: Megahviezdy Hollywoodu a ajhľa, medzi nimi je známy Slovák!

Známe tváre na Turnaji majstrov v Londýne.
Známe tváre na Turnaji majstrov v Londýne. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Víkendový finálový zápas Turnaja majstrov z Londýna sledovalo naživo vyše 17-tisíc ľudí a milióny ďalších pri televíznych obrazovkách. Zaujímavé je, že kameraman viackrát zamieril na TOP svetové celebrity. Nechýbal medzi nimi britský herec Hugh Grant či americký herec Woody Harrelson. Málokto si však všimol, že vo VIP sektore sedí medzi oboma známy a úspešný Slovák, ktorý sa s nimi kamaráti.

Na finále Turnaja majstrov vo vypredanej londýnskej O2 aréne, kde sa stretli najlepší tenisti sveta, boli aj hollywoodski herci Hugh Grant a Woody Harrelson. Slovenský filmový producent Rudolf Biermann sedel medzi nimi uprostred. Všetci traja sú kamaráti, pričom Harrelson a Biermann sa priatelia vyše dvadsať rokov. Z fotografie sa zdá, že turnaj si náležite užívali.   

Woody Harrelson (vľavo), Rudolf Biermann (uprostred), Hugh Grant (vpravo)
Zobraziť galériu (1)
Woody Harrelson (vľavo), Rudolf Biermann (uprostred), Hugh Grant (vpravo)  (Zdroj: Profimedia)

Topky.sk sa s Biermannom niekoľkokrát pokúsili spojiť. Na textové správy a hovory však nereagoval. 

Turnaj majstrov či aktuálne Nitto ATP Finals je turnaj, ktorý má v tenisovom svete výsostné postavenie. Bojuje na ňom osmička najlepších hráčov sveta a ako hovorí slovenský zástupca v deblovej súťaži v Londýne Filip Polášek, "účasť si treba zaslúžiť výsledkami počas celého roka a rozhodne nie je dielom náhody."

V Londýne sa hralo v dňoch 10. až 17. novembra vo dvojhre. Absolútnym víťazom sa stal grécky tenista Stefanos Tsitsipas. Víťaz získal 1 300 bodov do rebríčka ATP a prémiu 2 656 000 USD pred zdanením. Vo svetovom renkingu zostane na 6. mieste.

Kto je Rudolf Biermann

Je slovenský filmový producent, pôsobiaci na Slovensku i v Česku. Je majiteľom filmových spoločností Charlie’s a In Film Praha. Pôsobil ako generálny manažér Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch. Ako nezávislý producent sa podieľal napr. na filmoch režiséra Martina Šulíka (Všetko čo mám rád, Záhrada, Orbis Pictus), Dušana Rapoša (Fontána pre Zuzanu 2), Miroslava Balajku (...ani smrt nebere), Z. Tyca (UŽ), Mateja Mináča (Všichni moji blizcí).

Viac o téme: Hugh GrantLondýnWoody HarrelsonRudolf BiermannTurnaj majstrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu