Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrť na jazyku: VIDEO Muž chcel odhodiť kus handry, no zistil, že je to desaťmetrový pytón

(Zdroj: youtube/newslions)

TIRUVANANTAPURAM – Človeku veru nie je do spevu, keď sa ho desať metrov dlhý pytón snaží udusiť. Zábery na videu ukazujú, ako sa dedinčania zúfalo snažia odvinúť plaza z krku muža, ktorého od smrti delilo len pár minút.

Podľa britského denníka Mirror Bhuvachandran Nair prerezával kríky v školskom areáli. Spolu s niekoľkými ďalšími mužmi čistil kampus podľa vládnej schémy pomocných prác. Muž si pomyslel, že pod kríkom leží nejaká handra, rozhodol sa ju teda odstrániť. No keď ju zdvihol, zistil, že je to desaťmetrový pytón. Bleskurýchle sa mu po tele vyšplhal až na krk a začal ho dusiť. Miestni obyvatelia sa zúfalo snažili odmotať plaza, ktorý sa pevne ovinul okolo mužovho krku a vyzeral, že ho nemieni pustiť.

Nair stískal hlavu plaza v ruke, zatiaľ čo dvaja ďalší držali hadov chvost. Zovretie takého dlhého pytóna má riadnu silu, s ktorou si ťažko poradí aj mocný chlap. Muži však pomaly odmotali plaza z Nairovho krku, a ten mohol konečne dýchať. Potom vložili hada do tašky a práve vtedy dorazil záchranný tím, aby pomohol vyriešiť drámu. K incidentu došlo 15. októbra v meste Tiruvanantapuram v juhoindickej Kerale. Hada podrobili pozorovaniu a o dva dni ho vypustili hlboko v lese.

Viac o téme: MužKrkDrámaKampusIndiaKeralaPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu