Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prípad ako od Agathy Christie: Šesť členov rodiny postupne zomrelo, polícia odhalila mrazivý dôvod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Žena z juhoindického štátu Kérala sa priznala, že počas štrnástich rokov otrávila šesť svojich príbuzných kyanidom, ktorý im pridala do jedla. Informoval o tom spravodajský server The Guardian. Polícia začala vyšetrovanie začiatkom tohto roka na podnet švagra 47-ročnej Jolly Thomasovej, ktorý začal mať podozrenie, že závet jeho rodičov mohol byť sfalšovaný.

Dohra vraždy manželky a dcérky v Egypte: Znalci klamali v prospech Kramného, súd im to spočítal!

Úrady zistili, že Thomasová bola prítomná pri všetkých šiestich úmrtiach a zakaždým pripravovala jedlo, ktoré obete zjedli. Kvôli extrémnym časovým rozostupom ale tieto prípady neboli nikomu podozrivé.

Motívom ženy údajne bola snaha mať pod kontrolou rodinné financie a majetok, tvrdí polícia. Prvou obeťou sa v roku 2002 stala svokra Thomasovej Anna. O šesť rokov neskôr nasledoval jej svokor Tom Thomas. V roku 2011 bol na rade jej manžel Roy Thomas. Za podobných okolností zomrel v roku 2014 aj Royov strýko Matthew. O dva roky neskôr zomrela blízka príbuzná Sily (Royova sesternica) a jej jednoročné dieťa. So Silyiným manželom mala Jolly Thomasová pomer a neskôr sa za neho vydala.

Jolly Thomasová
Zobraziť galériu (2)
Jolly Thomasová  (Zdroj: Twitter)

V prípade jednej z ďalších obetí bola nariadená pitva, ktorá v tele mŕtveho zistila jed; polícia ale usúdila, že išlo o samovraždu.

Viac o téme: RodinaVrahyňaKyanidJolly Thomasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu