Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Bežná policajná kontrola sa brutálne zvrtla: Za toto si policajt zaslúži super potlesk!

(Zdroj: Facebook/Knox County Sheriff's Office)

KNOXVILLE - Muž vypočúvaný dvomi policajtmi v americkom meste Knoxville poriadne preveril ich postreh a reakcie. Počas rozhovoru na moste si totiž náhle zmyslel, že sa vrhne dolu cez zábradlie a ukončí svoj život. Pohotovosť jedného z mužov zákona je ale natoľko pozoruhodná, že tento úmysel prekazil.

Dramatické video, ktoré zverejnil úrad šerifa okresu Knox County v štáte Tennessee, pochádza ešte z 8. apríla, ale na verejnosť sa dostalo až teraz. Zábery zachytávajú dvojicu policajtov, ktorí sa na moste rozprávajú s mladým mužom. Zrazu sa však bežná a pokojná scéna mení na drámu, keď sa mladík rozhodne zoskočiť z mosta. Katastrofe zabránila iba duchaprítomnosť mužov zákona. Jednému z nich sa totiž skokana v poslednej chvíli podarilo zachytiť a vytiahol ho späť na chodník.

"Vďaka ostražitosti a rýchlemu konaniu je mladík dnes nažive," uviedol šerif Tom Spangler, ktorý tak ocenil prácu svojich podriadených. Podplukovník McCarter a dôstojník Rehg sa vďaka svojmu konaniu stali skutočnými miestnymi hrdinami. 

Viac o téme: PolicajtSamovrahSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu