Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dievčina (†19) oslavovala narodeniny: Rozkrojila tortu a prišiel horor, o pár týždňov bola mŕtva

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAI DILLÍ - Iba 19-ročná tínedžerka zomrela na následky hrôzostrašných zranení, ktoré utrpela počas svojej narodeninovej oslavy, keď ju znásilnili jej štyria kamaráti. O incidente totiž nepovedala ani svojej rodine, ani známym, no časom začala mať vážne zdravotné problémy, ktorým po pár týždňoch podľahla.

Horor po odchode z vystúpenia: Mladík prepadol dievča (†22), hrozný objav na futbalovom ihrisku

Dievčina pricestovala 7. júla do indického Bombaja. Jeden z jej priateľov trval na tom, že narodeninová párty sa uskutoční v jeho dome. Potom, čo obeť rozkrojila tortu, mali ju znásilniť štyria chlapci. Podľa Gulf News bola nasledujúce ráno v totálnom šoku. Domov sa vrátila bez toho, aby o incidente povedala svojej rodine alebo o ňom informovala políciu.

Tínedžerka začala o tri týždne neskôr trpieť silnými bolesťami v oblasti lona a slabín. Stali sa takými neznesiteľnými, že skončila v nemocnici v Begumpure. Až vtedy sa lekári dozvedeli o tom, čím všetkým si prešla. Pri znásilnení mala utrpieť „viacnásobné vnútorné zranenia“.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Miestna polícia začala oficiálne vyšetrovanie 3. augusta, keď bol zdravotný stav pacientky označený ako „závažný“. Nakoniec minulý piatok v nemocnici zomrela. Jej príbuzní trvajú na tom, že ju nepochovajú dovtedy, kým nebudú vinníci vypátraní.

Viac o téme: OslavaZnásilnenieNarodeniny India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu