Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská tragédia v Humpolci: Auto zmietlo kočík s dvoma deťmi, jedno zomrelo

(Zdroj: Prima FTV/printscreen)

HUMPOLEC - V českom meste Humpolec sa odohrala strašná tragédia. Osobné auto tam vrazilo do detského kočíka, v ktorom sa viezlo dieťa, a druhé kráčalo vedľa kočíka. Jedno z nich po náraze zomrelo, druhé je vo vážnom stave v nemocnici, informovala hovorkyňa polície Dana Čírtková.

Dvojročný chlapček nehodu neprežil, ročné dievčatko je v nemocnici v kritickom stave. “Ťažko zranené dieťa bolo po ošetrení a pripojení na pľúcnu ventiláciu prevezené vrtuľníkom do nemocnice v Brne. Zranená bola aj žena, ktorú sanitka transportovala do nemocnice v Pelhřimove,“ doplnila riaditeľka záchranárov na Vysočine Vladislava Filová.

Žena podľa prvých informácií sprevádzala deti. Podľa Čírtkovej polícia vyšetruje okolnosti nehody, ktorá sa stala o 8.45 na Hradskej ulici mimo priechodu pre chodcov. Nikto ďalší sa nezranil. Osobné auto viedol päťdesiatštyriročný muž. “Dychová skúška uňho bola negatívna,” uviedla Čírtková. 

Nehoda sa stala podľa reportérky Práva na málo frekventovanej ulici, ktorá vedie k miestnym firmám. Svedkovia uviedli, že žena viedla jedno dieťa za ruku a druhé mala v kočíku. „Celé mesto je v šoku,“ uviedli domáci. Aj na Facebooku sa objavujú kondolencie rodičom. 

Viac o téme: ZrážkaMŕtve dieťaKočík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu