Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž uniesol triatlonistku (27) v Rakúsku za bieleho dňa: Nahá a spútaná dokázala zázrak

Nathalie Birliová Zobraziť galériu (4)
Nathalie Birliová (Zdroj: FB/Nathalie Birli)

BERLÍN - Rakúska polícia vo štvrtok oznámila, že 27-ročnej žene sa podarilo presvedčiť únoscu, ktorý do nej vrazil autom, spútal ju páskou a zadržiaval ju vo svojom dome štyri hodiny, aby ju pustil. Prípad sa stal v utorok v obci Kumberg v spolkovej krajine Štajersko. Išlo o triatlonistku Nathalie Birliovú, ktorá bola práve na ceste na tréning.

Únos za bieleho dňa, trýznenie a vydieranie: Prahou otriasol šokujúci prípad, všetko zachytila kamera

Birliová išla v utorok okolo 17.00 h. na bicykli na poľnej ceste pri obci Kumberg ležiacej približne 15 kilometrov severne od Grazu, keď do nej muž vrazil autom, pričom jej zlomil ľavú ruku, uviedol na svojej webovej stránke týždenník Spiegel.

Muž uniesol triatlonistku (27)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nathalie Birli)

Únosca ju potom spútal a zakryl jej oči. V rozhovore pre noviny Kronen Zeitung povedala, že na chvíľu stratila vedomie a keď sa zobudila, bola nahá a pripútaná ku kreslu. Potom ju prinútil piť alkohol, pokúsil sa ju udusiť a nútil ju vojsť do vane so studenou vodou.

Muž uniesol triatlonistku (27)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nathalie Birli)

Birliovej, ktorá má 14-týždňového syna, sa však podarilo získať si mužovu dôveru a presvedčiť ho, aby ju prepustil. Zlom podľa nej nastal vo chvíli, keď v odľahlom dome, kde ju väznil, uvidela množstvo orchideí a začala ich obdivovať. Vtedy k nej začať milý, bol záhradník.

Zdôveril sa jej so smrťou svojho otca, ako jeho matka podľahla alkoholu a že ho priateľka podviedla s iným. Nakoniec jej dal dole putá a mohla sa obliecť. Odviezol ju domov, vošla do dverí, zamkla ich a zavolala priateľa. Muža v stredu zatkla polícia. Podľa nej nemá záznam v trestnom registri.

Viac o téme: únosúnoscaRakúskoNathalie Birliová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu