Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horor v exotickom raji: FOTO Zranená blondínka sa na klinike dozvedela šokujúcu správu!

Patriziu na Bali napadol makak. Zobraziť galériu (5)
Patriziu na Bali napadol makak. (Zdroj: FB/Patrizia A.)

UBUD - Melbournská fotografka Patrizia si z exotického raja odniesla hororový zážitok, ktorý jej poriadne odľahčil peňaženku. Na Bali ju do krku uhryzol makak.

Hrôzostrašný incident sa odohral v opičom pralese neďaleko mestečka Ubud, ktoré sa nachádza vo vnútrozemí ostrova Bali.

Patrizia z Austrálie, ktorá sa živí ako fotografka, sa v ňom prechádzala a kochala sa jeho krásou. Zážitok jej pokazila opica, ktorá na ňu zaútočila. Vystrašená s ranou na krku okamžite bežala do najbližšieho zdravotníckeho zariadenia. Bála sa totiž, že dostane besnotu.

Horor v exotickom raji:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)


Čítajte aj: Horor na ulici: VIDEO: Muža napadlo stádo opíc, ľudia sa kvôli nim boja vychádzať z domov


Po príchode na kliniku jej lekári ukázali certifikát, že ani jedna z miestnych opíc infikovaná nie je. Zároveň ju ubezpečili, že vzniknutú situáciu nemusí vôbec riešiť a bude jej stačiť len základné ošetrenie.

Na snímke Patriziino zranenie po útoku opice.
Zobraziť galériu (5)
Na snímke Patriziino zranenie po útoku opice.  (Zdroj: FB/Patrizia A.)

Patrizia napriek ich tvrdeniu trvala na vakcíne proti besnote. Ani v najhoršom sne by jej však nenapadlo, koľko za ňu zaplatí. „Doktorka mi povedala, že dva zuby prenikli kožou, čiže som naozaj bola uhryznutá. Došlo mi, že je lepšie mať istotu, aby som potom nič neľutovala,“ zdôvodnila žena, prečo trvala na svojom.

Na snímke Patrizia A.
Zobraziť galériu (5)
Na snímke Patrizia A.  (Zdroj: FB/Patrizia A.)

„Vysvetlili mi, že som bola možnej nákaze besnotou vystavená tým najhorším spôsobom, lebo uhryznutie je na krku, kde sa nachádza veľa nervov,“ opisuje Austrálčanka. „Nič nie je dôležitejšie než zdravie,“ dodala fotografka na margo svojho rozhodnutia, keď sa zoznámila s cenou protilátky. Vyšla ju totiž na 8-tisíc dolárov, čo činí zhruba 7 133 eur. 

Na skutočnosť, že makaky sú čím ďalej agresívnejšie, už viackrát upozornili aj tamojší politici. Na mnohých miestach juhovýchodnej Ázie sú tieto opice vnímané ako premnožení škodcovia. Ľudia sa ich boja, pretože makaky na nich skáču a berú im veci z rúk.     

Viac o téme: BaliOpiceNapadnutieMakaky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu