Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krutá smrť muža v rieke (†48): Mladíci ho zhodili z mosta kvôli lajkom pre ohavné VIDEO

Mladíci sotili muža do rieky, neprežil. Zobraziť galériu (2)
Mladíci sotili muža do rieky, neprežil. (Zdroj: YouTube/Коля Луб)

DNIPRO - Dvaja mladíci na Ukrajine sotili z mosta staršieho muža (†48) iba kvôli tomu, aby si mohli nahrať "vtipné" video a zverejniť ho na sociálnych sieťach. Hoci sa obeť bránila, proti presile nemala šancu. Z rieky vytiahli potom záchranné zložky už len mŕtve telo.

Najia (†25) odmietla žiadosť o ruku: FOTO Ohrdnutý muž sa brutálne pomstil, mŕtva pod pohovkou

Ohavné zábery ukazujú nešťastníka, ako sa zúfalo drží zábradlia nad riekou Dneper. Potom ho mladíci zhodila z výšky takmer štyroch metrov do vody, kde zomrel, pretože nevedel doplávať na breh.

Polícia na Ukrajine varuje pred tvorbou takýchto krutých videí, ktoré vznikajú len za účelom naberania klikov na sociálnych sieťach. „Polícia v Dnipre vypátrala a zadržala dvoch bastardov, narodených v rokoch 1993 a 1996, ktorí sotili muža do rieky kvôli natáčaniu videa mobilným telefónom. Ten muž bol zabitý," rozhorčil sa 7. apríla viceprezident štátnej polície Vjačeslav Abroskin na Facebooku.

"Vtipné" zábery s bezmocnou obeťou chcela dvojica údajne zverejniť na sociálnej sieti. Video bolo natočené v reštaurácii Poplavok v meste Dnipro, ktorá je postavená nad riekou. Médiá ukázali aj zábery z pátracej akcie, ktorá sa skončila vytiahnutím mŕtveho tela z kalnej vody.

Krutá smrť muža v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Vyacheslav Abroskin)

Dvaja mladíci sú zadržaní a incident sa vyšetruje ako vražda. Predtým, ako došlo k zhodeniu z mosta, podľa svedkov medzi obeťou a mladíkmi vypukla hádka. Mladíci muža aj bili.

Viac o téme: RiekaUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu