Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčatko (†9) sa sprchovalo, keď začalo kričať: Otčim pribehol na pomoc, dvojnásobná smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Iba deväťročné dievčatko zomrelo po zásahu elektrickým prúdom v sprche. Keď jeho krik začul nevlastný otec, ponáhľal sa do kúpeľne a snažil sa mu pomôcť. Bohužiaľ, elektrický prúd zabil aj jeho. K tragickej nehode prišlo iba pár týždňov po tom, čo sa rodina presťahovala do nového domu v Avallone na juhozápade Francúzska.

Školáčku z Ruska (†14) zabila vec, ktorú robia mnohí z nás: Rovnaká chyba vás môže stáť život

Zdroj pre miestne médiá potvrdil, že obete mohli byť zasiahnuté elektrickým prúdom z predlžovačky umiestnenej na mokrej podlahe. Polícia zatiaľ nezverejnila, ako presne k tragédii došlo, ale domnieva sa, že to bola nehoda.

Vyšetrovatelia uviedli, že žiadny elektronický spotrebič nebol zapojený, keď dievča a muž usmrtil prúd v stredu okolo 19.00 h. Podľa LCI si rodina nedávno kúpila dom a robila v ňom renovácie.

Zdroj dodal, že išlo o rodinu so štyrmi deťmi, ktorá sa tu usadila iba pred mesiacom, mesiacom a pol. V čase nešťastia boli doma matka, jej priateľ, deväťročné dievčatko a iné štvorročné dieťa. "V blízkosti sprchy bola predlžovačka a na podlahe bola voda," tvrdí zdroj.

Matkin partner bol prvý, ktorý zareagoval na výkriky dievčaťa. Matka stihla vypnúť elektrinu, než sa pokúsila zachrániť dcéru aj svojho priateľa. Keď sa dotkla dcéry, taktiež ju zasiahol prúd a utrpela popáleniny na rukách.

Vyšetrovatelia zisťovali, či incident súvisí s prácou vykonávanou na pozemku, pretože sprchová hlavica bola spálená. Matku museli previezť do nemocnice, bola v šoku. Pitva mala byť vykonaná vo štvrtok. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní.

Viac o téme: SprchaElektrický prúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu