Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialená smrť matky a bábätka v pôrodnici: Personál otvoril dvere izby, desivý výjav na podlahe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: spuntik)

DUBLIN - Zdravotníkom v pôrodnici v írskom Corku sa v pondelok ráno naskytol desivý pohľad. Dojčiacu matku (36) našli ležať na podlahe a pod ňou sa nachádzalo telíčko jej novorodenca. Žene už nedokázali pomôcť, bola mŕtva. Malý chlapček prehral svoj boj o život v utorok večer.

FOTO Žena porodila šestorčatá: Neuveríte ale, ako dlho trvalo, kým prišli na svet

Meno matky ani dieťaťka neboli zverejnené. "South/Southwest Hospital Group môže potvrdiť, že chlapček zomrel minulý večer v Cork University Maternity Hospital (CUHM). Matka štvordňového dieťaťa zomrela v nemocnici v pondelok ráno. Rovnako ako pri všetkých nevysvetliteľných úmrtiach sa okamžite začalo lekárske vyšetrovanie. Toto vyšetrovanie prebieha v súčasnosti na CUMH. CUMH chce vyjadriť svoju najhlbšiu účasť s rodinou matky a jej dieťaťa. Prioritou pre nemocnicu je blaho ich rodiny," povedal hovorca nemocnice pre The Irish Mirror.

Zdroje pre írsky denník uviedli, že k tragédii došlo, keď matka dojčila svoje novonarodené dieťatko a z neznámych príčin upadla do bezvedomia v izbe, ktorú mala iba sama pre seba. Zamestnanci ju našli v pondelok o 8.00 h. ležať na podlahe.

„Pravdepodobne sa necítila dobre a spadla z postele na podlahu. Je to tragická nehoda. Bola skontrolovaná zamestnancami o siedmej ráno a o hodinu neskôr ju objavili mŕtvu. Bude potrebné zistiť, čo sa presne stalo," uviedol dobre informovaný zdroj z prostredia nemocnice.

Viac svetla do prípadu by mala vniesť pitva ženy, ktorá určí príčinu smrti. Vývoj monitoruje aj írsky úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Čo presne sa pri páde stalo dieťatku, nie je známe. Chlapček sa dožil iba štyroch dní.

Viac o téme: BábätkoNovorodenecNemocnicaDojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu