Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

PRÁVE TERAZ Definitíva pre heroínovú Terezu: VIDEO Tvrdý trest za pašovanie, zrútenie po rozsudku!

Tereza po vypočutí rozsudku. Zobraziť galériu (3)
Tereza po vypočutí rozsudku. (Zdroj: FB/LahoreNews)

ISLAMABAD – Osud heroínovej Terezy je spečatený, v Pakistane padol tvrdý trest! V tamojšej base strávi najlepšie roky svojho života. Sudca ju odsúdil na viac ako osem rokov. Kráska sa po vypočutí verdiktu rozplakala, jej nárek vraj nemal ďaleko od nervového zrútenia.

Dlhým súdnym pojednávaniam je koniec. Heroínová Tereza dostala 8 rokov a 8 mesiacov basy. Dnes o tom rozhodol sudca Šahzád Raza, ktorý je známy svojím tvrdým prístupom voči kresťanom.

Ako informuje český Blesk, Terezu prišli do moslimského Pakistanu podporiť aj ľudia z českého konzulátu, pričom nechýbal ani jej ctiteľ, ktorý jej viackrát vyznal lásku a túžil sa s ňou oženiť.    

Len čo dozneli záverečné reči štátneho zástupcu Aftaba Ahmeda a jej obhajcu, žalobca zopakoval všetky dôkazy proti krásnej Češke. Najviac zdôrazňoval kufor plný heroínu. Terezin advokát svoju obhajobu postavil na tom, že kufor jeho klientke nepatril. Konečné slovo mal však spomínaný sudca. Ten 22-ročnú Európanku poslal na viac ako osem rokov za mreže. Okrem trestu odňatia slobody dostala aj pokutu vo výške 113-tisíc pakistanských rupií (cca 710 eur).

Na snímke je Tereza po vypočutí rozsudku.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je Tereza po vypočutí rozsudku.  (Zdroj: FB/LahoreNews)

Tereza, ktorá tvrdí, že o drogách vo svojom kufri nevedela, mala heroín údajne prepašovať cez Abú Zabí do Írska. Súd s ňou sa naťahoval viac ako rok pre absenciu vyšetrovateľov či neprítomnosť svedkov. Okrem Češky, ktorá vinu popiera, zadržali a obvinili aj muža, ktorý nepochádza z Česka.

Terezu pobyt vo väzbe
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Tereza H., Daily Pakistan)

V Pakistane sa s pašerákmi drog nemaznajú. Okrem veľmi vysokých trestov nie je výnimkou ani trest smrti. No vzhľadom na to, že v tomto prípade ide o cudzinku, ktorá viezla menej než 10 kilogramov drog, nehrozil jej trest smrti či doživotie.

Viac o téme: PakistanTerezaTrestDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu