Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor v lietadle do Dubaja: VIDEO Mladík sa mal pokúsil uniesť lietadlo, zastrelili ho

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/SOMOY TV)

ČITÁGÁON - Pre údajný pokus o únos muselo v nedeľu svoj let neplánovane prerušiť lietadlo bangladéšskych národných aerolínií Biman so 143 cestujúcimi a siedmimi členmi posádky na palube. Informovala o to agentúra AP.

Stroj smeroval z bangladéšskej metropoly Dháka do Dubaja v Spojených arabských emirátov. Približne 40 minút po štarte sa pilot rozhodol núdzovo pristáť na medzinárodnom letisku v meste Čitágáon, keďže sa jeden z pasažierov začal "správať podozrivo" a naznačoval, že má v úmysle uniesť lietadlo, uviedla agentúra Reuters s odvolaním sa na predstaviteľov spoločnosti Biman.

Horor v lietadle do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/SOMOY TV)

Miestne médiá informovali, že domnelý únosca mohol byť duševne chorý a chcel hovoriť so svojou manželkou a bangladéšskou premiérkou Hasínou Vadžídovou. Bezprostredne po pristátí v druhom najľudnatejšom meste Bangladéša obkľúčili Boeing 737-800 príslušníci bezpečnostných zložiek. Cestujúcich i posádku evakuovali. Pri následnom zásahu bol únosca zranený a zakrátko zomrel. Podľa dostupných informácií išlo o 25-ročného Bangladéšana.

Viac o téme: LietadloúnosDubajČitágáonBangladéšan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu