Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Starčekovi to česká prostitútka spravila ústami pod volantom, náhly štart k hraniciam nečakala!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DOMAŽLICE – Starčeka prechádzajúceho Českom si stopla prostitútka. Tá nastúpila do mužovho auta s nemeckými poznávacími značkami. Po tom, čo mu to urobila ústami, nastala obzvlášť nepríjemná situácia, ktorú riešili policajti.

Na mužov zákona sa v utorok so žiadosťou o pomoc obrátila 35-ročná prostitútka, ktorá je vo svojej profesii dobre známa. Poznajú ju aj policajti, ktorým sa posťažovala, že zákazník, ktorého si stopla pri Domažliciach, jej nezaplatil za orálny sex. Malo ísť o 80-ročného Nemca.

Senior sedel v aute, žena mu spravila dohodnutú službu, no keď došlo k plateniu, zamrzol jej úsmev na tvári. Nemec totiž odmietol vybrať zo svojej peňaženky 30 eur.

Ulica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Poškodená vo svojej výpovedi uviedla, že sa mužovi začala vyhrážať, že ak spomínanú sumu nezaplatí, obráti sa na políciu. Dôchodca s tým súhlasil. „Ale s tým rozdielom, že všetko povie policajtom v Nemecku a s prostitútkou sa viezol smerom k hraniciam,“ spresnila domažlická policajná hovorkyňa Dagmar Brožová.


Čítajte aj: Kamionista si užíval s dvoma prostitútkami, polonahý potom bežal za policajtmi, hrozné zistenie! 


Žene sa však jeho nápad vôbec nepáčil. Preto pred pol jedenástou dopoludnia zavolala na tiesňovú linku 158. Operátorovi opísala, že sa nachádza vo vozidle s cudzou poznávacou značkou, vodič ju odmieta pustiť z auta a vezie ju k hraniciam.

Ulica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

„Tam sa okamžite vydali hliadky domažlických policajtov a tiež kriminalistov. Ženu našli v tržnici v obci Lísková, ktorá skôr slúžila ako hraničný priechod. Tam senior ženu nakoniec sám vyložil,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Na záver zhrnula, že jediná vzniknutá škoda činila 30 eur, ktoré jej cudzinec nezaplatil za poskytnutú službu. Poškodená potvrdila, že muž sa jej nijako nevyhrážal a ani jej nespôsobil ujmu na zdraví. Prostitútka ďalej od polície nič nežiadala a nič už nechcela riešiť, uviedol server iDnes.cz.

Viac o téme: PeniazeNemecProstitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu