Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V Olomouci revízor obchytkával 14-ročného chlapca

(Zdroj: BLESK)

OLOMOUC - Napadnutie, poníženie a pokuta! Revízor v olomouckej električke napadol 14-ročného chlapca. Pre údajne zlý lístok držal chlapca násilím a chytal ho po zadku. Potom od neho vybral pokutu, ale nevrátil mu zvyšok peňazí.

Revízor obvinenia odmieta, ale na konfrontáciu s chlapcom neprišiel. „Išiel som zo školy a mal som označený lístok za štyri koruny. Neuvedomil som si, že od 1. októbra bolo cestovné pre študentov zvýšené o korunu,“ povedal napadnutý študent gymnázia. Keď chcel chlapec vystúpiť, pristúpil k nemu revízor. Ten ho mal chytiť za batoh a za zadok a násilím natlačiť späť do električky. „Stále ma objímal a kričal na mňa, aby som sa mu pozeral do očí. Nechcel ma pustiť. Veľmi som sa hanbil,“ tvrdí chlapec.

Na zastávke Flora potom vraj revízor chlapca vyvliekol z električky a odtiahol ho do neďalekého krovia. Tam ho donútil zaplatiť pokutu 300 korún, pričom mu údajne nevydal z tisíckorunáčky. „Syn bol v takom šoku, že sa bál ísť domov hromadnou dopravou, a tak šiel asi desať kilometrov pešo. Museli sme vyhľadať i pomoc psychológa,“ povedala chlapcova matka. Rodičia chlapca podali na revízora sťažnosť.

„Revízor odmieta všetky uvedené obvinenia a navrhuje konfrontáciu,“ povedala matke Ivana Čachová zo sekretariátu dopravného podniku. Rodičia mali stanoviť termín konfrontácie, čo aj urobili a v piatok sa na ňu dostavili. Nikto ich však nečakal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu