Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kamionistu zradila navigácia: VIDEO Zostal zakliesnený v českej obci, bezradná situácia stále trvá

Kamión zostal zakliesnený v Česku.
Kamión zostal zakliesnený v Česku. (Zdroj: FB/Soferi Profesionisti EU)

CHOTĚBOŘ - Mladého Poliaka blúdiaceho v Česku do ošmetnej situácie zaviedla navigácia. Kamiónom totiž vošiel do úzkej ulice, pred ktorou bola osadená dopravná značka "Prejazd zakázaný". Zakliesnený o rodinný dom a ploty sa tak nedokázal pohnúť ani dopredu, ani dozadu. Incident bol zachytený na video.

Kuriózna situácia nastala v noci na utorok v meste Chotěboř v okrese Havlíčkův Brod v kraji Vysočina. Za volantom nákladného vozidla sedel mladý Poliak, ktorého do úzkej uličky naviedla navigácia. A to i napriek tomu, že pred ňou bola osadená dopravná značka "Prejazd zakázaný". S kamiónom zakliesneným o rodinný dom sa tak nemohol pohnúť ani dopredu, ani dozadu. „Navigácia. Problém s navigáciou,“ odôvodil vzniknutý incident Poliak.

Policajná hovorkyňa Stanislava Miláčková priblížila, že vodič bol podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorá mala negatívny výsledok.

Zakliesnený kamión v Česku.

Náklad pozostával z ťažkých dosiek z drevotriesky. Predtým, než sa kamión pokúšali vytiahnuť von, ho museli z návesu vyložiť, aby váhu vozidla zmenšili.

O prípade v utorok informovala tn.nova.cz s tým, že je otázkou, do akej miery je o domy a ploty zakliesnený a či ich ešte väčšmi nepoškodí. Vyslobodzovacie práce tak môžu podľa odhadu pretrvávať až do stredy.

Viac o téme: KamiónNavigácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu