Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Castro sa obracia v hrobe! FOTO Fidelov vnuk sa na Instagrame chváli luxusným životom

mladý Tony Castro Zobraziť galériu (5)
mladý Tony Castro (Zdroj: Instagram/ Tony Castro)

HAVANA - Karibský ostrov Kuba má ďaleko od socialistického raja, ako tvrdia niektorí slovenskí politici. Obľúbený cieľ bohatých dovolenkárov je krajinou, kde mnoho ľudí žije v chudobe. Fidel Castro je známy diktátor, ktorý na Kube vládol dlhé desaťročia. Tvrdil o sebe, že je vodca z ľudu, ktorý má pochopenie pre chudobných. Ako každý tyran miloval luxus, napriek oficiálnej propagande. Fidelov vnuk Tony po ňom zdedil okrem vizáže aj lásku k drahým veciam a cestovaniu.

Kuba je známa turistická destinácia, kubánsky rum alebo kubánske cigary sú známe po celom svete. Miestne obyvateľstvo je však chudobné, priemerná mesačná mzda na Kube je v okolo 30 dolárov (26 euro). Dôvodom je socializmus, ktorý je na Kube zavedený od roku 1959. Kuba trpí ekonomickým embargom zo strany USA.

Dlhoročným komunistickým diktátorom bol Fidel Castro. 50 rokov vládol na ostrove tvrdou rukou. Sám Fidel sa rád staval do pózy človeka z ľudu, ktorý pozná trápenie chudobných ľudí. Skutočnosť bola však opačná, Fidel mal s chudobnými ľuďmi málo spoločného. Súčasťou jeho majetku bola okrem iného baňa na zlato, luxusná jachta, množstvo nehnuteľností aj súkromný ostrov.

Castro sa obracia v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Tony Castro)

Luxus majú Castrovci v krvi

Fidelov vnuk Tony Castro miluje výlety do Európy, jazdy v drahých autách a luxusné jachty. Tým všetkým sa rád chváli vnuk diktátora na Instagrame. Keď sa prevalili informácie o jeho nákladnom životnom štýle, zmenil nastavenia a fotografie už nie sú verejne prístupné.

Castro sa obracia v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Tony Castro)

Tony Castro zdedil po dedovi výzor. Má podobnú tvár aj nos. Jeho otcom je Fidelov syn Antonio Castro, ktorý má povesť playboya a sukničkára. V súčasnosti je povolaním ortopéd a je viceprezidentom Kubánskeho bejzbolového zväzu.  

Castro sa obracia v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Tony Castro)

V súčasnosti nie je známe, čím sa mladý Castro živí. Sníval o kariére modela, ale to mu nevyšlo. Na fotografiách, ktoré uverejnil na sociálnej sieti, vidno, že často cestuje. Vybral sa napríklad do Mexika, Panamy alebo španielskej Barcelony. Rád trávi čas opaľovaním sa na palube jachty, alebo sa venuje mladej žene, ktorá je zrejme jeho priateľka. Luxusný životný štýl ale zbožňuje presne ako jeho starý otec. Jablko tak nepadlo ďaleko od stromu. Samozrejme, iní ľudia jeho koníčky neschvaľujú a na očividné pokrytectvo poukazujú aj na sociálnych sieťach.  

Castro sa obracia v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/Guillermo Monterro F)

Viac o téme: LuxusKubaCastro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu