Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Škandál v Kladne: Učiteľka si údajne neužila so žiakom po prvýkrát

Žiaci rýchlo utekali pred novinármi do školy.
Žiaci rýchlo utekali pred novinármi do školy. (Zdroj: BLESK)

KLADNO - Škola na Vodárenskej ulici v Kladne - miesto, kde si priamo v kabinete "užívala" učiteľka Petra Birnbaumová (38) a jej 14-ročný žiak Martin.

Blesk sa včera vybral do Kladna. A atmosféra okolo školy bola naozaj "hustá"! Mlčiace deti, ktoré sa báli čokoľvek povedať, a školníčka ostražito postávajúca vo dverách školy... Hneď ráno sa Blesk pokúšal opýtať na celý prípad spolužiakov Martina (14). Ale... Báli sa hovoriť. Potvrdili síce totožnosť učiteľky, chlapca ale usvedčiť nechceli. "Je to naša triedna. Mali sme ju radi, bola fakt skvelá," vyhŕkla zo seba so slzami v očiach jedna zo žiačok a utekala do školy.

Vo dverách mala evidentne celú situáciu pod kontrolou školníčka. Riaditeľka školy Jana Červenková, ktorá podľa informácií českého serveru Tyden.cz mala dvojicu pristihnúť pri čine, všetko poprela. "Ja som ich rozhodne nenačapala," tvrdila Blesku. A učiteľku nevyrazila, údajne odišla sama.

Podľa informácií Blesku bolo na škole už dlhšie známe, že vzťah medzi Petrou Birnbaumovou a Martinom prerástol v niečo viac. A sex v kabinete? Naozaj k nemu došlo. A podľa jej okolia nie po prvýkrát, aj keď učiteľka priznala svojej známej, že mala s Martinom iba citový vzťah.

Škola podala na učiteľku trestné oznámenie. "Obdržali sme oznámenie, že sa na škole odohral nevhodný vzťah učiteľky a žiaka. Prípad je v štádiu vyšetrovania," potvrdila hovorkyňa polície z Kladna Jana Šteinerová.

Učiteľku sa nám nájsť nepodarilo. V dome, kde býva s manželom a dvoma deťmi, sa nikto z nich celý deň neobjavil. Blesk sa skontaktoval taktiež s jej mužom. Reakcia na žiadosť o komentár bola stručná: "Ne!" A následne zložil telefón. Redakcii Blesku sa takisto nepodarilo skontaktovať s rodinou žiaka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu