Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Netvor v ľudskej koži: FOTO Otec znásilnil novorodenú dcérku, telíčko plné zlomenín

Patricio Medina
Patricio Medina (Zdroj: McLennan County Jail)

WASHINGTON - Súd v Texase poslal Patricia Medinu za znásilnenie novonarodenej dcéry na 244 rokov do väzenia. Informovala o tom televízia CBS News. Dvadsaťsedemročný Medina svoje vtedy päťtýždňové dievčatko napadol pod vplyvom drog a spôsobil mu 45 zlomenín a ďalšie zranenia.

Horor v Ríme: Mladý Tunisan mal znásilniť Slovenku (38), minister žiada tvrdý trest

Medinu súd uznal vinným okrem iného zo sexuálneho útoku na dieťa mladšie ako šesť rokov s použitím násilia a z ublíženia na zdraví. Na slobodu sa Medina môže dostať najskôr po 80 rokoch, pretože sudca trvá na odpykaní celej dĺžky 80-ročného trestu, ktorý mu uložil za znásilnenie. V ďalších bodoch obžaloby súd vyniesol dva tresty v dĺžke 80 rokov a dva dvojročné.

Na prípad upozornil lekár, ktorý biedny stav novorodenca zistil počas pravidelnej prehliadky. Dievčatko má teraz štyri roky, žije v adoptívnej rodine a podľa prokuratúry sa mu dobre darí.

V americkej súdnej praxi je bežné sčítanie trestov za jednotlivé body obžaloby, výnimkou tak nie je ani udelenie niekoľkých doživotných trestov. Tento postup je vnímaný aj ako poistka pred prípadnými omilosteniami.

Viac o téme: DcéraVäzenieZnásilneniePatricio Medina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu