Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrôzostrašná nehoda v USA: VIDEO Limuzína so svadobčanmi sa rútila z kopca, zahynulo 20 ľudí

Nehoda limuzíny v New Yorku Zobraziť galériu (3)
Nehoda limuzíny v New Yorku (Zdroj: SITA/WTEN via AP)

NEW YORK - Dovedna 20 ľudí zahynulo pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v sobotu popoludní v turistami vyhľadávanej oblasti na severe amerického štátu New York. O vysokom počte obetí zrážky dvoch vozidiel informovala v nedeľu newyorská polícia.

Jedným z vozidiel by mala byť limuzína, ktorá prekročila povolenú rýchlosť a rútiac sa dole kopcom narazila do stojacich ľudí, informoval s odvolaním sa na nemenovaného príslušníka miestnej polície lokálny denník The Times Union of Albany.

Obrovský krik

Svedkovia pre CNN opísali, že nehoda bola taká hlučná, že ju bolo počuť a na koniec ulice. „Počul som silný náraz. Vyšiel som z dverí, aby som videl, čo sa deje,“ opísal Bridey Finnagen. „Videl som veľa ľudí na parkovisku. Potom som počul obrovský krik,“ povedal. Príčina nehody zatiaľ nie je známa. 

Hrôzostrašná nehoda

K nehode došlo priamo pred miestnou predajňou a kaviarňou, ktorá incident na Facebooku opísala ako "hrôzostrašnú nehodu". Viac podrobností polícia doposiaľ nezverejnila. Svedkovia udalosti hovoria o panike, ktorá po nehode vypukla a vysokom počte sanitiek, ktoré prichádzali na miesto nehody. 

Hrôzostrašná nehoda v USA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/WTEN via AP)

Spravodajská stanica Sky News s odvolaním sa na americké médiá uviedla, že v limuzíne sa zrejme viezli svadobčania. Nemenovaný zdroj AP oboznámený so situáciou uviedol, že až 18 obetí sa malo viesť v luxusnej limuzíne, zatiaľ čo zvyšné dve mali byť náhodní okolostojaci.  

Viac o téme: NehodaLimuzínaNew York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu